Никаких доль и кооперативов... Я нашел - мое и будет. Вот еще чернильницу у ТС выкуплю... Есть что ему предложить...Одно кольесо у меня все же есть...Может его заинтересует...
вас тут нє стояло(с) івзагалі то є моя річ. я її загубив як останнього разу горіхи колов. тільки відвернувся а їй хтось ноги пригобив. добре що знайшлась, бо я за нею дуже горював, ми як рідні. та і горіхи колоти зручно.и а ви тут усі на мою річ зазіхаєте, вам всім повинно бути соромно.
Это Вы на что намекаете????? Я честный вор (с)...у своих не ворую... А орехи можно и молотком колоть...
ото правєльно. їм не давайте а дайте мені і я возверну собі свою річ а вам випишу велику подяку та іще і премію, невеличку.
А там випадково не завалялись *маннетти* з руденького *жаліза*.з королями.Ну пів-відра взяв би.Так.провсяк випадок.мо чорнильницю *єнеральську* прикуплю. Смалець козинний замерзає при 10* по Цельсію.а з такими морозами.то вже мать трагедія.Шкода.і чорнило змерзло.
Та й як консерватор виглядае не знаю, мабудь Вин але ОБС казала що Вин окуляри не носить мабудь маскувався
А хто такі "бендери"???Наскільки мені відомо, Бендери це місто в Молдавії. Були воїни УПА, а бендер я не знаю. І що це за схрони такі що по них ганяти можна було, спортзали чи що?!