Я когда туда на поле случайно попал - там уже было 12 человек. и неделю там точно каждый день был просто треш!!!
Відкриття сезону з новим девайсом Майже справжнього рубля викопав Наступний вихід. Правильне поле виявилось засіяним, а на сусідньому не густо
Так то воно так, але скоріше просто не викладають. Народу по полях багато бігає. В фейсбуці, наприклад, група жива.
Більшість копачів 45+, особливо по селах, взагалі не знає як користуватись в інтернеті чимось, крім ФБ чи вайберу. Не говорячи вже про реєстрацію на райберті, який ще якось знайти потрібно. У мене година пішла на те, щоб батька навчити вмикати на телефоні wi-fi і перевіряти вхідні повідомлення в вайбері.
Черговий вихід по ще не засадженим полям і моя перша срібна чешуйка за 8 років))) І куди ж без гарної сопуточки
Доброго всім вечора. Теж ходив, але слабовато. Це за пару днів. Був один кошель но не фоткав. Шість монет, шість хрестиків и ножик складний ржавий в хлам. До чистки, и після. Всім гарних знахідок.
Коли розвідка нових місць нарешті дала позитивний результат Дуже порадувала сова. КР, якщо не помиляюсь?
Всім доброго здоров'ячка! Майже всі поля вже засіяні, та все ще вдається пробігтись по місцях, де нещодавно вода зійшла
https://reibert.info/threads/oskolkovi-rubaxi-rgd-33-potribni-v-kilkosti.1412723/#post-15564706 В кого є такі речі- приєднуйтеся!
Сьогодні видався спонтанний коп , але дуже бомбезний - стільки п'ятаків за раз я ще ніколи не знаходив І тут же безмежний біль - живих монет з них рівно 0