чув таке Піп мисливець, їм можна це діло якщо для їжі. Заполював лиса та мусив з’їсти. Після в їхню сторону й рушницю не повертає.
Ведмежатину я їв, м'ясо як м'ясо, тільки черстве дуже. Собачатиною колись пригощали- смачно було, особливо під " Хошіміновку".)))
Я можу зрозуміти коли вбивають та жруть все що навколо, якщо -" Здохну я чі здохне щур"... А от задля "естєтікі та "подивись який я херой" - Капздець... ІМХО... Оті "страви" зі с собачатіною ,кошатіною , горобцями ,їжачками та ін... Це для духовного бидла...ІМХО.
Кулінарні вподобання- справа делікатна. Індуси корову не їстимуть, араба свининою силоміць не нагодуєш, ацтеки собак на м'ясо розводили, в Перу морських свинок їдять. Скілько світу- стілько дива. Хтось дроздів вживає, а хтось і дичиною типу бекаса чи перепела гидує.
" Обезголовлених тарганів треба добре промити, натискаючи на черевце, щоб видавити фекалії, після чого обсушити серветкою. Для першого рецепта їх треба покласти на сковорідку з великою кількістю рослинної олії, додавши подрібнені зубки часнику і листочки розмарину. Смажать під кришкою 5 хвилин, періодично помішуючи. Другий рецепт – таргани на вершковому маслі. Спочатку на розігріту сковороду кладуть тарганів, а потім пару столових ложок олії. Зверху видавлюють пару зубків часнику, приправляють сумішшю перців. Готових комах солять і подають як закуску. Особливість поїдання полягає в тому, що жувати їх треба дуже ретельно: хітинова оболонка нашим шлунком не перетравлюється. У тих, хто пробував готові страви, думки відрізняються: одні кажуть, що на смак це схоже на куряче м’ясо, інші – що на яловичину. Але виглядають вони все одно як таргани, і нічого з цим не поробиш.
Чехи очень долго собак на мех разводили,сейчас не знаю,северяне разные и сейчас так делают,чмырить кого бы то ни было на этот счет бесполезно,это их традиции и часто просто способ выживания,другого нет.Повторять это учат спецуру.Сожрать полуживую жабу чтоб сил хватило задание выполнить.
Медвежатину топчат не только кацапы, но и канадцы например - ну тупо потому что там медведей как и в Сибири много. Вообще медвежатина считается деликатесом, по той простой причине, что медведь, как и свинья, например, всеяден. А именно мясо всеядных животных получается более вкусное, чем у тех, кто на монопитании (хищники или травоядные). По той же причине (всеядность), мясо гомо сапиенса тоже вкусное - ну так считается во всяком случае.
Доброго дня. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Европейская_болотная_черепаха Раньше в лесу находил таких, далековато от реки, они когда гнездяться выходят на сушу, не все потом обратно добираются.. На удочку тоже попадались в плавнях, освобождали и выпускал на волю. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Красноухая_черепаха американская жила с 2009г, в Харькове покупал. Сейчас вот эта шесть лет уже дома живет, совсем маленькая была когда нашел, в яичную скорлупу помещалась, с тех пор заметно подросла Кушает сырое мясо и рыбу в основном, установлен фильтр, зимой включаю обогреватель воды, стоит островок и лампа, а летом на солнышке греется