це туточки різну зброю на халяву видають? ви ото усі за мною будете, бо я перший прийшов. так ось. мені оце треба шварцлозе. три мг-13.три мг34. три льюіс. три. кольт. три мг08.три і ще перелік на восьми листах у приват перешлю
какие-то у вас хотелки приземленные кроме стечкина конечно, мне по минимуму глок 17 - 19 третей генерации запишите пожалуйста
ваши хотелки вполне реальные:примерно ак74 7.62 с подствольником +расходники и вуаля=ТТ. правда это нужно обращаться к ДедуМилиталиКомбатантМорозу в звании прапорщика,заведующего складом Подарочного оружия
Були в мене з сусідами тьорки за землю,вони коли тої спірної землі по сусідству жили ,а я далеко,приїжджав раз в тиждень.Коротше робили мені всякі збитки,то мішків зі сміттям накидають,то город потопчуть.Закопав я надувні кульки по місцях їхніх переміщень на моїй землі,надуті,присипані землею,через тиждень приїхав,знайшов сліди дивні,певно коли вони на кульку наступили і зі страху обісралися,думаю працює сигналізація.
Никаких сомнений. В принципе, стрелку с видео наган и не нужен. Тот, кто стреляет 9х19 с нагана- по определению очень смелый и безрассудный человек. Такой и пультом от телевизора толпу разгонит. PS Версию с наличием у данного персонажа гена ящерицы я бы рассматривать не стал.