Цены на бензин

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Sweger, 17 лют 2015.

1. ФОРС

ФОРС Oberfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    867
    Адреса:
    Кривбасс
    Доллар то к вечеру около 30 грн.

....кстати,помните историю с солью?))).............

1. Заводская ствольная вставка(Шмайсер-Украина) снята с ммг. Совместима как с ранним выпуском так и поз...
      250 грн.
    2. (в наявності 97 шт.)
      Продам резинові кульки 9мм вага(0,5 г.) виготовленні з гуми 7-В-14 Ціна 250грн. за 100шт. Інших розм...
      250 грн.
    3. Пропоную затвор Пгш 790 5 зарядний, без вирізу під затворну затримку. З пгш перших випусків, викідач...
      600 грн.
    4. Пропоную травматичний пістолет «Вій». Продаж через дозвільну систему. В комплектації по фото.
      22000 грн.
    5. (в наявності 150 шт.)
      Продам холостые револьверные патроны.Под травматические и газовые револьверы. Гильза медная. Калибр...
      500 грн.
  2. _rider

_rider Oberfeldwebel

Повідомлення:
    672
    Адреса:
    Запад...ближе к центру
    Та дай бог, чтоб 20 стал. И не рос.

3. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Ша , не партесь. Я не експерт, та за роки роботи на заправках, замітив одну фігню. Коли ціни дуже різко йдуть вгору, значить долар опустять. І це не політика це просто жадність, треба перед зниженням ціни бабла накосити. Через тиждень антимонопольний комітет почне гавкати, що ціни високі, через два почнуть по 10-ть копійок скидати. Уважно слідкуйте за АЗС Бені, ці запрпвки як індикатор.
    Я завжди говорив, та буду і далі говорити: НАША БІДНІТЬ, ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ НАШУ ЖАДНІСТЬ.

Wiking730, вяз@, Saddam47 та ще 1-му подобається це.
  4. Секретарь горкома

Секретарь горкома Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    Возвращаясь к теме бензина. Как показывает практика, даже если случится чудо и бакс упадет до 12 грн, цена на бензин останется прежней, либо "рухнет" на 10-20 копеек.:D

David Jäger, Wiking730, ЛюбительПива та 2 іншим подобається це.
  5. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Вона опуститься, але це настільки довго що .....

6. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.098

Сегодня доллар снизили на 44 грн в "Привате" . Областная клиническая больница . За пол-года обследование подорожало втрое ( даже немного меньше чем подорожал доллар ) . Заправляюсь постоянно на "WOG" , сегодня заправляться не стал в первый раз в жизни по причине иссякнувшего семейного бюджета . Перестало хватать пенсии на канистру соляры каждую получку .

7. фрокс

фрокс General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    а я говорил .што арсений гонтаревой шеколад таскает.

Volocuga подобається це.
  8. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.098

Як представник згаданих Вами елітних членів суспільства - пенсіонерів , маю Вам що відповісти . Отже що робити коли пенсії тепер вистачає лише на МРТ суглобів , що невпинно старіють та руйнуються ? По- перше - тепер замість канікул в Карпатах ходимо з онуками до Дніпра та їздимо знайомитись з місцевими пам'ятками і вже зовсім без примусу малі вивчають вдома тактико-спеціальну підготовку та настанови зі стрілецької справи , читають Шевченка , Франка , Гоголя , Стельмаха , Нестайка , Остапа Вишню , читаємо разом всією сім'єю і виявилась дивина - читати книжки дуже цікаво та захоплююче . Замість усіляких шоколадів стали їсти "Пташку" та "Гусячі лапки" та вечорами започаткували пити домашні чаї , ще й знаходимо що зібрати двічі на місяць для тих хто зараз не з нами . Їздити будемо електровелосипедами ( купили ще до суперздорожчання ) . "Макдональдси" , "Ашани" та "Епіцентри" щосуботи тепер будуть вичеркнуті зі списку розваг . Звичайно жити хочеться , а бути хоч трошки здоровим хочеться ще дужче , дуже багато чого хочеться ще встигнути - але ми свою місію на землі майже завершили і біль фізичний вже переростає у вирок та стає буденним , повсякденним явищем , з котрим доведеться жити рівно стільки - скільки відведено Богом . Не кожен це зрозуміє , але маю ще сказати що якось занадто егоїстично хочеться ще пожити , а щоби це "хотіння" якось виправдати перед сумлінням та оточуючими - доводиться виправдовуватись і казати що я ще вам в пригоді стану , я ще не все встиг вам допомогти , від мене ще має бути якась користь і , саме головне , це постійне виправдання перед рідними та близькими : " Я не стану для вас тягарем ..." . Але настав той час , коли я вже не маю змоги кожну пенсію купувати каністру солярки ...

Jurgenss, _rider, Wiking730 та 19 іншим подобається це.
  9. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Дай Бог всім внукам, таких ДІДІВ як Ви. Живіть довго та про погане не думайте, Вам ще правнуків нянькувати.

Sirko988, г-н Штирнер, Artyr та 3 іншим подобається це.
  10. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.098

Дякую , Вам , Друже . Для мене дуже важлива Ваша оцінка мого життя , отже є сенс ще боротись з часом :beer: .

Wiking730, casio, г-н Штирнер та 3 іншим подобається це.
  11. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.027
    Адреса:
    Ukrainian
    вчора о 7.30 їду на роботу соляра на ВОГ 23.49, о 09.30 тулю в центр, та сама заправка 24.49, повертаюсь знов на роботу з міста 25.49, (і це на протязі 3х годин), о 17.15 їду до дому та сама заправка ВОГ 26.49, сьогодні вже по 29,59, отака х...ня малята

_rider подобається це.
  12. Indigo88

Indigo88 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    608
    Адреса:
    Киев
    Здоровья Вам и пенсию 1000 долларов США.

KUNDLER подобається це.
  13. Секретарь горкома

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    Будем ходить пешком, ездить на велосипеде и.т.д. Похвально конечно, я так сделал еще когда бензин по 12 стал. Меня вообще не волнует цена на яхты или бриллианты. А вот на бензин очень и очень, ходить пешком тут не поможет. На нем очень много чего завязано и цена на харчи и многое другое.

_rider, Андрей SKIFF, vajs та 3 іншим подобається це.
  14. Kovach85

Kovach85 General-major

Повідомлення:
    5.358
    Немного по теме. Хотел купит сегодня карты на бензин, в офисе заправки сказали что нужно заплатить на 4 гривны больше за каждый литр( 29.50), чтоб зафиксировать цену на горючку. :mad:

David Jäger, Andrew Scott та Cybermaster подобається це.
  15. Oleksiy

Oleksiy Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.665
    В общем ещё немножко инфы: импортёрам на три дня запрещено покупать валюту. Курс будет падать, но только до понедельника, сдавать не спешите, кто хотел купить- самое время это сделать в пятницу. В понедельник курс пойдёт вверх. Предпосылка к этому- нужна валюта на оплату газа, сейчас нацбанку удалось купить только 50млн. а нужно чуть больше ярда. Надежда только на то, что понесут валюту граждане, боясь падения курса... Назревает технический дефолт. Это не страшно, многие страны через это прошли. Запасаемся терпением.

David Jäger, _rider, Joker_1981 та ще 1-му подобається це.
  16. Jakes

Jakes Major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    31
    Повідомлення:
    2.650
    Адреса:
    Kyiv
    Триденне обмеження вже сьогодні і скасовано,погугліть. Відзавтра знову вільний ринок без обмеження для банків у 0.5% також. Сьогодні були качєлькі.

17. Oleksiy

Oleksiy Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.665
    Завтра межбанк выходит на торги?

18. Jakes

Jakes Major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    31
    Повідомлення:
    2.650
    Адреса:
    Kyiv
  19. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Качельки тільки починаються. Якось дивно, що в один день стільки подій стосовно Нац.банку.

20. Jakes

Jakes Major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    31
    Повідомлення:
    2.650
    Адреса:
    Kyiv
    Цілком згоден. Сьогодні - черговий приклад цього, як в цій країні можна робити гроші кому треба, коли треба і скільки треба.

_rider, Майор Кузьмич та АлеКсеМ подобається це.
  21. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Так і є. Сьгодні вирвали велику суму. Думаю тепер все таки будуть поступово курс опускти до рівня 20-22 грн, іначе Порох навіть не пискнув про курс 21.7. Дай Бог я правий.

АлеКсеМ подобається це.
  22. letnab

letnab Feldwebel

Повідомлення:
    636
    Адреса:
    43" *43"
    На следующий день после введения ограничений на покупку валюты, в среду вечером, Нацбанк принял постановление №131, которое исключает некоторые пункты, содержащиеся в предыдущем постановлении №130. Его текст размещен на сайте НБУ. Нацбанк отменил запрет, согласно которому уполномоченные банки не имеют права осуществлять покупку иностранной валюты по поручению клиентов до 27 февраля 2015 года включительно.

23. Секретарь горкома

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    Ну раз речь пошла о долларе. Вот что гарант говорил:

ПАРОМЩИК, prigun, Dazhbog та ще 1-му подобається це.
  24. Oleksiy

Oleksiy Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.665
    Согласитесь, реальный курс это тогда, когда доллар есть в свободной продаже, без всяких манипуляций и ограничений... В общем смотрите сами, но я сейчас ни чего сдавать не буду.

David Jäger, Cybermaster, Kovach85 та 2 іншим подобається це.
  25. Андрей монке

Андрей монке Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    44
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення: