Да я так и понял, скорее всего москоляка-кремлебот, его даже украинский язык не спасает, тупым рузьким миром даже через монитор несёт
"Портрет Гитлера у Вас висит на стене. Вы в этом сами признались." Щоб вішати у себе на стіні ікону Ісуса Христа, треба бути ІДОЛОПОКЛОННИКОМ, я ним не є ... Щоб вішати над головою портрет Гітлера, треба бути НАЦИСТОМ, я ним не являюся ... Щоб сприйняти АЛЕГОРІЮ двох портретів що висять на стіні над головою У ПРЯМОМУ РОЗУМІННІ, треба мінімум бути реально Хохлом ... "Это надо признать, во всяком случае, что они находятся на одном уровне." Так на одному рівні, лише на протилежних кінцях ... чи у Хохла з цього приводу своя унікальна думка є ... га ... ?! Поділися пане Хохол ... ! "Вы больны?" Ось ця шняга "ві больні" ще та, москалосвиняча заготовка часів СеРуСеРу ... Її москалосвині завжди вживали до тих, хто не поділяв їзніх мокало-комуняцьких поглядів ... ха-х ... чого то ти її так активно використовуєш ... га ... ?! До речі, жоден при глузді, нормальний Українець ніколи і ні защо не буде називати себе принизливо "хохлом" ... Це ж кур.. якесь психологічне збочення ... москалі 100% ржуть із цього ... Так що питання риторичне хто із нас реально "бьольной" ... !!! ...
Приклади моїх постів не по темі наведіть будь-ласка! І будьте стримані, в своїх повідомленнях, а то здається що троль це ніхто інший, а ви!
Речь шла не Вас,а о Вашем собеседнике.Появившемся из неоткуда и пытающегося устроить срач. Обращение Вы, пишется с большой буквы и на украинском языке.
Шановний! Я виказав свою точку зору ,що до мови ,а не до людей які нею розмовляють. Різницю вловлюєте.
Пропоную більше не сперечатися на рахунок мови, у кожного свої індивідуальні думки, і вони можуть різнитися. Давайте далі по темі, а то відчуваю, що далі почнеться реальний срач!!!
Та ні ... Ви знову лукавите ... москалячою Ви пишете лише через те, що сепарських АТОшників (по тамтой бік барикади) боїтеся більше ніж Українських ... саме тому ось у цьому вашому вислові ... "Пока у нас относительно свободная страна" Ви використали слова "пока" та "относітієльно" ... не віриш ти в Україну ... боїшся що прийдуть москалі і запитають ... "а чьйо єто ті по хохлятські то так щієбітал" ... І сраку тобі порвуть на "фляг авіяції СеРуСеРу" ... ось на такі дрібненькі смужки ... Тому й пишеш як сєпар на сєпарському ... щоб не дай Бог там щось ... то ти будеш ніби не причому ... ха-х ... "... Скажите это русскоязычным украинским воинам в АТО ..." "... я украинский отлично знаю, но не хочу быть показушным поцтреотом как некоторые..." Виходить що Україну захищають лише московськомовні, так ?! А Україномовні лише КРИВЛЯЮТЬСЯ ... ?! ОХУ... !!! "показушным поцтреотом" А що це за натяк то такий не гарний на Україномовних захисників України ... га ... ?! Ти свідомо написав це погане слово із трьох букв, котре на ідіші має дуже погане значення ... ? Чи зараз придумаєш відмазку, що літера "ц" випадково натиснулася, а замість літири "а" ти по тупості написав літеру "о" ... ?! ...
Тоді скажіть, на Вашу думку, у чому сенс життя ... мо саме у СРАЧІ ... ?! Адже він займає немалу частку у нашому житті ... ...
Ну да, обвинять в своих страхах другого человека это не по москальски? Шо мне ваши москали, они безобидные по сравнению с теми кто придёт и без вашего ведома купят вас с говном, вот этих надо бояться а не мифических москалей. Я не верю в Украину, и это правда, последние президентские выборы меня убедили в том что Украины не существует на самом деле, есть просто название, не более.
У камрада shug у підписі є гарні слова ... «Тут не исправить уже ничего, Господь, жги!» На форумі роль Всевишнього виконують модератори ... ...
Від правди ? Від якої саме ... ? Клоунада якась ... Та чого мені з тобою бесіду якусь вести після твоїх УКРАЇНОХУЛЬНИХ СЛІВ, сепарюго ... ??? ...
Раз тема серьезная, о смысле жизни, то ответьте как бы вы поступили если бы ваша местность была в составе днр? Вопрос не для срача, и не для перехода на личности. Остались бы жить там где предки похоронены? Разговоры о том, что пошли бы защищать родной колхоз - давайте опустим. Не сомневаемся.
Мабуть не дарма на аватарці ЖИД намальований ... ?! Лише жид на запитання відповідає запитанням ... ха-х ... "Гитлер был ..." А що в Харкові і Гітлерові памятник хочуть ставити ... га ... ?! ...
Так чи саме людина є "ВЕРШИНОЮ ПІРАМІДИ" такзваної еволюції ... ?! Якщо не Всевишній сотворив наш світ (пл.Земля і усе живе на ній), то принаймі може інші розумні істоти але аж ніяк САМО ПО СОБІ не могло усе виникнути та так розумно розвиватися ... За теорією Дарвіна, головним двигуном еволюції є МУТАЦІЇ ... Але ж мутації завжди лише шкідливі і не придатні до життя та розмноження ... ...
А ведь ты таки тролляка. Поэтому теперь буду обращаться к тебе на ты, как к троллю. Я ведь изначально только спросил: " а не болен ли ты случайно?". А теперь вижу - все таки болен. Ты ж в Бога веришь. Христианин. Христос для тебя Бог-Сын. А ты его в один ряд с Гитлером ставишь, для тебя они на одном уровне. Гитлера тоже богом считаешь? А во вторых, как истинный тролль ты опять повернул тему в другое русло. Теперь ты к моему нику прикопался. "Хохол" тебе не нравиться. Правильно камрад выше тебе ответил по поводу своей еврейской аватарке - подгорает у тебя. И от моего ника у тебя подгорает. Ты реально считаешь что на фронте нет "Хохлов"? Что нормальный Украинец не может называть себя "Хохлом". Вот тебе ссылки на статьи о трех разных "Хохлах", которые сейчас, в отличии от тебя на фронте. И тебя защищают прямо сейчас. https://atn.ua/spasibo-chto-zhivy-92-brigada-vernulas-domoy-iz-zony-ato https://www.5.ua/ru/obshchestvo/esl...y-kakova-tam-sytuatsyia-reportazh-202915.html http://www.golos.com.ua/rus/article/322814 А эти за тебя, гниду антиукраинскую погибли. https://memorybook.org.ua/18/ostapchukvas.htm https://memorybook.org.ua/25/horolsky.htm Извинись перед ними. ПС: у тебя комплексы? Че ты так много смайликов лепишь? Тебе по этому поводу уже не один раз говорили.
Невежда не лезь в те области в которых ты ничего не понимаешь. Ты даже выразиться нормально не можешь. Мутация - это изменение. Изменение не может само по себе быть или не быть пригодным к жизни и размножению. Вот организм который подвергся этому изменению может, а само изменение не может. ПС: на пальцах объясняю: вирусов гриппа более 2000 вариантов возникло именно благодаря мутациям этого самого вируса. И они (мутации) для вируса абсолютно не вредные. И вирусы гриппа благополучно живут и размножаются, и тебя невежду заставляют пускать сопли.