Допомагаю знайомому з продажею булки,так як він тут не зареєстрований. Ствол новий, хатсан страйкер едж, довжина 330 мм Модер не розборний, глушить на тверду читвірку Планка вівер Саша Кар Коробка та проставка зроблені по типу Папа-Мама, сталь, теж Саша Кар. Досилач мій. Взвод як сувмістний так і роздильний, ричажок взводу не боковий а ззаду, робив так щоб уникнути можливості попадання сміття та пилу в ударну шахту так як робив гвинтівку для походенйок в пошуках біо-цілей Колба Комета люнкс 400 мл, 400 см3, іспанка чистокровна робоче 200 атмосфер Прямоток, налаштована на 285 мс люманом FT 0.68, 50 пострілів з 170-130, Точина та зроблена з можливістю встановити пейбольний редуктор, просто викрутивши балванку на прямоток та вкрутити редуктор. Дерево роботи Хантер24- він же Гудмен, по мойому проханню не паліроване так як зайвий блиск для моїх цілей не потрібний. Фарбована в кам, фарбував сам. Річ не лекгка, вибачаюсь але не для хіляків, за вагою не гнався бо робив для себе. Продаю бо в голові новий проект, а поки не реалізую спати ночами не можу. Продаю без оп, або за окрему плату укомплектую оптикою Air precision 12x50. Хотілка 8000 Комплект гвинтівка та барабан, Всі питання вайбер чи дзвінок Євген 0990210050
Для особливо обдарованих пишу ще раз.Я допомагаю йому продати так як він тут не зареєстрований.Весь опис і ТТХ писав він мені,текст скопійовано і викладено тут.Для бажаючих купити або задати запитання по темі є номер.Срач в темі прохання не розводити.Дякую всім за розуміння.З пов.