вітаю камрадів Буковини! Видалась нагода копнути в Чернівецькій області, короткий фотозвіт додаю Копав у місцевості вижницького району, бажаючі якось скооперуватись - пишіт Висновок - монетки є, срібла-золота нажаль не було але деяка кількість крецерів та леїв все таки під котушку прибора попала) Ну і деяка кількість хуторського шмурдяку теж) з цікавого - копнув 3 чентізімо Ломбардо-Венеції під владою австріяків, хтось піднімав у наших краях можливо?
Шукав в герценському районі,біля Сторожинця,Біля сокирян багато раз був,Цецино,Садгора ліс і біля Дністра в багатьох селах був , 1 раз навіть в карпатах копав мучався , але подивившись що люди копають ще з початку 00-их то напевно декілька моїх знахідок це ще окей,не думав що це ну настільки популярно(я про нормальні знахідки , совєтських монет як лайна)
Ох же ж, як тобі важко чоловіче... Та може ж би не мучався ти так, да займався б рибалкою якою-небудь, чи гриби збирав... З таким настроєм та жагою до супер знахідок на коп нині немає сенсу виїжджати. Повір, копаю з 12-го року, вважаю що дуже пізно почав і за твоїми мірками ну ніхуа не знайшов Але... Продовжую копати, робити деякі світлини та кайфувати від копієчних знахідок з гільзами включно. Бо коп має бути в задоволення, а не через силу, бо бачите "знахідок таких як я хочу ніде нема, все по викопували ще з 00-х, це так популярно", т.п. Та і навіщо це я розказую, покопав би ти у нас в області, де і так різноманіття хабара немає, населення в рази більше і верениці копачів по вихідних сотні кілометрів намотують. Коротше кажучи, хочеться тобі побажати "совєтських монет як лайна" да погустіше.
Але совєтських монет дійсно дуже багато як лайна , я навіть в банку окрему почав їх складати... Хотілося б побільше австрійських,російських чи румунських , можливо поїду біля Герци пошукаю , хоча б румунів побачу
Друже, це ж тільки початок! Головне - вірити в удачу, ходити "до упору" та копати увесь колір. Тільки справжні вовки копу знають, скільки ще недосліджених місць є в кожному регіоні. А там де був, то не все котушкою обмахав. П.С. Накопану післяреформу якось покажу, не вдома зараз.
Це не початок , я в 2022 в січні купив , але через малу кількість знахідок на копі був раз 45-55 на вихідних тільки і то не завжди
Перепрошую, панове, що знову влажу у вашу тему, але раз обіцяв камраду показати "совєтів, як гівна", то зроблю. Тільки зазначу, що: а) трохи допомогає з пошуком тато; б) це тільки післяреформа; в) десь сьома частина такого жбана вже пішла в металолом як повна гниль. От куди їх дівати? Так що, "Пилите, Шура, пилите..."@