Буферні суміші (допомога)

Discussion in 'Вогнепальна зброя та боєприпаси' started by Oleksandrrst333, Mar 4, 2026.

1. Oleksandrrst333

Oleksandrrst333 Schütze

Доброго дня всім. Можна сказати експериментую, та сильно цікавлюсь релоадінгом градкоствольних боєприпасів , перечитав перелазив багато тем в інтернеті , і трішки в книгах , та до кінця тема буферних сумішей( не знаю як правильно назвати) , мені залишається не зрозумілою , буду дуже радий і зацікавлений послухати ваші думки, практику і результат їх додавання , і ще одне щоб дали розяснення( можна без проблем історію ), які вони бувають , з яких матеріалів , для чого і все що вам відомо. Зразу дякую за витрачений час і надану інформацію !

2. Интересные лоты

1. База для приціла Burris Fastfire для Glock Сумісна з коліматорним прицілом Fastfire III
      2000 грн.
    2. Вітаю шановне панство. Запропоную до продажу свій приціл Vector Optics Constantine 1-8x24 FFP (SCFF-...
      23999 грн.
    3. Зручний наочник-окуляр. Зроблений із міцної якісної гуми. Довжина: 60 мм. Внутрішній посадковий діа...
      320 грн.
    4. Трофейний коліматор з ак12 1п87, б/у
      15000 грн.
    5. (в наличии 12 шт.)
      Наочник (наглазник) "котяче око" на оптику 40 - 45 мм. Сумісний з Pulsar Trail, Pulsar Qua...
      370 грн.
  3. berger2000

berger2000 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    6
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    10
    Опилки, крахмал или пробковая крошка. Используются чтобы при выстреле не сминалась дробь картечь. Полости в пулях сейчас обычно заливают парафином или термоклеем.

Oleksandrrst333 likes this.