Буферні суміші (допомога)

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Oleksandrrst333, 4 бер 2026.

1. Oleksandrrst333

Oleksandrrst333 Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Lviv
    Доброго дня всім. Можна сказати експериментую, та сильно цікавлюсь релоадінгом градкоствольних боєприпасів , перечитав перелазив багато тем в інтернеті , і трішки в книгах , та до кінця тема буферних сумішей( не знаю як правильно назвати) , мені залишається не зрозумілою , буду дуже радий і зацікавлений послухати ваші думки, практику і результат їх додавання , і ще одне щоб дали розяснення( можна без проблем історію ), які вони бувають , з яких матеріалів , для чого і все що вам відомо. Зразу дякую за витрачений час і надану інформацію !

2. Цікаві лоти

1. Рукоятка взведення одностороння AR15 (Mil-spec) Чорна. Вживана. Мінімальні сліди користування.
      500 грн.
    2. Б/У - настріл 150 патронів в тирі. Barrett MRAD (Multi-Role Adaptive Design или Многоцелевая Адаптив...
      395000 грн.
    3. Состояние на фото. Внутри смазана солидолом.
      200 грн.
    4. 160 грн.
    5. Скоба скоба стан на фото.по оплаті реквізити питайте в личку.
      1800 грн.
    6. (в наявності 5 шт.)
      Польовий душ, squad-pack, 5 губок Як я бачу призначення цього паку - це або старшина миє своїх архар...
      150 грн.
  3. berger2000

berger2000 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    3.909
    Адреса:
    Украина
    Опилки, крахмал или пробковая крошка. Используются чтобы при выстреле не сминалась дробь картечь. Полости в пулях сейчас обычно заливают парафином или термоклеем.