- ото тільки можу сказати, що настройка повина в трусах проходити, сіли на діван,, взяли бандуру,, покрутили струни,, тай робіть такі хаотичні пасси руками по струнам,, та зробіть задумчово - творчий вираз обличча,, - от і уся наука,, все дуже просто
В мене взимку отакэ бува. Так я ото шоб голову розвантажити займаю руки . Чистю манэтто , запальнички там уселяки реставрую , взагалi байдуже шо аби душа спiвала коли робиш . Воно якби i мотлох старовинний ожива тай собi приэмно подивиться та iнодi i грошенята отi клятi прилипають . Осьо почав та не закiнчив ще у майстерню собi, бо взимку тiки там мiзки вiдпочивають. Отак подивлюся та згадаю усю сэкту)))) Ваше здоровля !!! I нiхто нас не зламаэ !!!!
ваше здоров'я мосьпане. світлин небуде бо нема чис знімкувати з,і. а ви я бачу досі хрюху юзаєте. а я вже і забув як ото воно на хрюхі сидіти. спочатку сімака, потім перша воськака, вона найкраща була а зара десятка най її чорти вхопляти зз постійними оновленями
Нi , то колись давно була така , потiм 8 встромив , але шось пiшло не так i вона почала бешкетувать , я йii гепнув трохи на отмаш та вона загубилась . Хоча менi сподобалась . Потiм визвав хакiра та вiн встановив 7 . То знизу значьок схожий анiвiруц AVG звуть.
сама ліпша то була 8.1 коли відкриваш а там купа позначок різних програм і трба самому тицяти щоб трапити на робочий стіл. в ній найкраще було вірів ловити через тотал. бо відразу видко що додалось поза дозвіл
- а,,,! - подивіцця краще, який ще раніше магнітафон був.... на такомубнавчитися крутить музику. ,,,О!..
Э в мене текст козацькойi пiснi .В майстернi лежить . Нiяк не можу пiсню знайти . Осьо по памьятi перший куплет. Мо хто зустрiчав Ми прийшли до кошового -Батько волю нам вволи Гэть немаэ в нас нiчого , а що мали-пропили
- ото слухайте, тай лягайте вже в ліжко,, під цю музику мають ше сни, повні гарних молодиць наснитись,, а завтра розпочнети програму, по окультуруванню, тай долучанню клубного штату до музики, та мистецтва
таке. в мене ще горі лка є та і каші хомяуві тре на ранок зварити. бо як там не було а то жива істота і її годувати тре бо то він в мене і уся родтина а родину зраджувати неможна тим більш таку що сама себе непопорад