Головне щоб не гадюка. Я прошлий рік надивився тих гадин і під водою зелених і над водою з красной головою. І всяких маленьких тож по лиманах мені страшно тепер ниряти.
Не знаю, вже декiлька рокiв купаюсь на Водохреща. Не те, що якiсь забобони, просто влiтку постiйно не виходить щось. Так я на водохреща пiсля пiвночi разок, але на весь рiк. Раз, лiтом. Тодi за раз можна зачерпнути ого-го. В принципi рачок ловиться круглий рiк, але дивлячись де i як.
піля школи, в 00 вже геть в прісних любих водоймах не купаюсь - що дно брбрбр, що вода, що потвори різні чекають ))) та й на морі поки добряче не напече не полізу)))
Доброго вечора! В містечку, де свого часу в школі на уроках праці робили молотки, табуретки і таке інше, площа цвинтару обмежена, а людей час від часу ховати треба. Тому на місці старих могил, до яких досить тривалий час ніхто не приходить, хоронять людей, що померли тепер. Але старі надгробки ніхто нікуди не діває: для них відвели окрему ділянку.
а якщо не вживаеш, можна перерахувати оті нуль П,ять на великий пакет із булічками або рогаликами ???
Та воно в солоній плавало а ще в маскі збільшує то чуб диба на затилку встає.Під мостом ото як з Генічевська їхати.
— Дыню с персиком скрещивать? -Нет. Ни в коем случае! — Это почему же? — Потому, что может получится дырсик или ещё хуже того, пердынька!
Відправляє пан Опришок нам,чи йому відправить!,бо я буду боротись за перше місце...ооо,оно вже пєсні на шляху якісь...
от нащо таке страхухуєсько розповіли, ??? тепер тіко в баню свою буду ходити, бо там точно "гадюк" нема і не буде)))
Доброго вечора Щось навалилось роботи як ніколи,але нічого,справимся,поміняю розпорядок дня з урахуванням найбільш раціонального використання доби Якби всі вживали так як я,то вже був би побудований соціалізм тільки ось так 00000000000000000000000000000000000000000000,0000000000%
та ну нафіг! я жив при соціялізмі. більш не хочу ані по чергах стояти ані діставати усе ані мати блат
Ото було якось сидю у гостях (далека родина), поряд дід ну дуже поважного віку. Одним слововом діти діда не впильнували і він собі накидався по пієсєть. Навпроти за столом сидить один персонаж та щось дуже бурно та емоційно розповідає. Тут дід такий вже нерєзаний нахиляється до мене і каже: Шо він киздить шо він там бачив, подивись який туман ніфуя не видно.