Пане, а чому вбивці одразу? Теща готує дуже смачну кашу з гарбуза, тікі ще крупи добавляє різної і для мене зажарка на смальці. Насіння багато мені трішки перепадає, а решту гарбузів худобі до нового року вистачає. Поза минулого року п'ять фір набрали, фото десь були так самі більші з тестям у двох грузили бо необхватити самому.
Так цей , малада каманда (якщо не помиляюсь) тож э глiсти.... ))))) Менi пирiг подобаэться гарбузячий , вiд яблуневого не вiдрiзнити . Смаколик знатний .
Мало соку. Мо настоянку . Ще не зустрiчав... Другэ дiло кавун... Оце з життя оповiдання... Тэсть мiй був знатний прихiльник бахуса , на вiдмiну вiд тэщi . Зранку привозю тестя на баштана охоронять . Тэща обшукуэ його на наявнiсть пляшки з нiг до голови . Нема. Другий ранок - тесамэ . Увечерi прийiздимо забирать - тэсть дриць)))) Наступний ранок знов шмон - нема !!!! Увечерi-дриць !!!! Баштан у лiсi , до села далеко тай й там спалиться як два пальця аб ацвальт. Таэмниця розкрилася коли знайшла тэща у кишенi пачку сухих дрiжжiв... Робив наступне - вибирав стиглi кавуни , не зриваючи з куста вирiзав трикутничка , сипав дрiжжю та сутки чекав . Спэка робила свою справу . Тричтири скибки-дриць . Отакоэот
пішов попікать - напікав якусь .... гільзу і каблучку поміняв ДПДЗ а паска гени мать завтра поміняю - там тре пів-передка розібрать
колись давно, десь у другій половині 80тих був у криму, під феодосією. таке собі село береговоє понад трасою на керч. і от тужи завезли сік з кавунів. роздяіявся на дів фракції як томатний, зверху майже прозора водичка а під сподом червона та більш густіша рідина щоб пити тре було взбовтати. на смак як кавун який постояв день на столі.
Так, в Сільпі)). Вона ж нормально ловиться коли розмножується, уже сезон пройшов, тай свєжо уже ниряти.
я минулого року в цій порі мідію руками - дер, крабів руками ловив, креветку руками ловив, наглих бичків і тих руками під камінням ловив...правда потім руки по лікоть були порізані/подерті
а я малим пісюком із дідусем ходили на азові в одне місце, там по пояс, мені тоді по ноздрі навщпильках))) то по дну розкидані металеві труби коротеньки)) тож обома руками отвори бздинь і на верх, водичка зтекла, а там бр рбр бр - ляпотить бІчок з великой наглой пикой)))
Дідові бажаю прожить до 100отні,а потім ми його ще привітаємо,тіки не накачайтеж діда,а шоб сам до ліжка дійшов в таке свято