Вона не вспiваэ в мене замерзать ))))) Але на всяк випадок переклав))))) Аж Пригадав батькiвську приказку--Дэ ти бачив шоб у цуцика на шийi ковбаса висiла ?????
Я збрехав шо то був болтик,бо в дорозі ніколи було роздивляться,то цвях сотка Тількищо вицурпелив,мабуть і обода проштрикав
І трактор у вас чудовий, і літачки - теж. .... а варто було єдиний раз у житті відвернутися від кози....
Доброго дня панство, тіки дочитав вчора гриміло і поливали в столиці. Щіро дякую як все зростеться то і особисто . Гарного вечора клопот забагато.
треба дійсно його запросить,тобто попередить шоб слідкував з хвилини на хвилину,бо він занятий чоловік,а темка...темище йогож,-ювілєй
Як заробити грошей? Берете високий стілець, кладете йому під ніжку долар, сідайте на стілець. Завдання: взяти цей долар. Рішення: встаєте зі стільця, нахиляєтеся і піднімаєте долар. Сенс вправи: щоб заробити грошей, треба підняти дупу.
Двi подружки : Я сьонi бiля лiсосмуги 100 долярiв заробила... - Цэ як ?????? Йду собi , бачу лежать.. Думаю ото ж шара ... Нахиляюся пiдiбрать , аж раптом iз ззаду гоп-ЗАРОБЛЯЮ......
Віітаю панство! У нас сонячною і тепло, катаклізьмів не намічається, дівчата ще ходять у драних шортах та в майках. Не зважаючи на те що у відпустці, тільки повернувся з тєжкої праці— цілий день робив в будинку проводку (шабашка). Ще дня на два роботи лишилось. Зараз збираюсь до батьків, у діда (мамин батько) день народження 94 роки, кожен рік тепер як ювілей. Зранку ззаїхав, поздоровив, а навечір церемоніал зловживання алкоголем. Тож треба йти, то святе.