добре! може і есть ))) щойно зайшов додому.))) 35 км їхали 4 години))) бо захотілось степом по козацькій дорозі проскочити після зливи))) і тягали і копали і шнуром один тягнув поки газував))) і кукуруки повні лантухи... бо якраз посеред поля з кукурукою жужа залізла в багнюку по самі колокольчики)))
Як казав один вуйко, йду з коператива завжди куплю торбинку цукерок тай роздаю дітям по селі Може і моїм попадеться А якої моделі пєпєлац, об"єм гравіцапи, кулка лисі чи троха мают протектора ?
я звісно догадуюсь... але не дуже сильно переймаюсь))) тавурЄг 1,2. ну дуже бородатого віку)))) чобітки нові там ось яка засада: шлях ще на Шуберта є і досі там , тіко дорога вже у ложбині, а по боках поля одні - і коли ти в автівці, десь до скла бруствера полів вже! тоесть як у метро - попав! або вперед або назад! вискочити майже нереально! хоча реально))) на місці розвернувся))) жужа мала)) і шуровали униз, ще інерціей пхала! а після зливи намело мулу та багнюки! от і встряли у пластелін! фара то одна і та хреново світить, тож далеченько не зміг розгледіти найближчі 4 години))) веселищ))) та й гріется що дурна, поки 5 метрів протягнув, кипить! рву куку))) напарник з задніх арок пластелин вигребає! забиває і срака юзом їде))) от так і перли одне поле! по 5 метрів! а потім ще й в яму вскочили з водою ( міні озерце) я хоть якось виплив до суші)) напарник взагалі не зміг, виглянув скрізь море - кажу кидай макуху - скоро кльов буде))) і застягли якраз напроти двох курганів!!!
Ну ми з вами так, але тут є ще пани (діди) поважного віку Свиник ще малий. Старі запаси, тай уже закінчуються. Знову на мнєсний ринок тре буде швендять, салюк та мнєсо на преміксах задорого купувать. .
Десь сьогодні читав, що 11-12 вересня буде дуже сильна магнітна буря. Можливо, від того погано почуваєшся. Бо ти хоч і на 5 років молодший, але ж не молодієш.
монетто через три поля) влісі)) а тут така нагода! во всьом тре бачити позитив! ночувати??? та й хрін з ним! кука є - і торби є! тож набив, чого соромитись? взимку сусіду напродам і будуть грубі гроші)))
я був дуже зайнятий! тіко шелестіло))) всьому свій час))) спочатку одне витрусим а потім і по шляху підемо)))
У нас так колись хлопці з полювання їхали і в багно залізли, то коли випихали автівку, знайшли червонець. І головне, серед них не було жодного копаря. А я вже скільки років по ярах— полях— лісах лазю і ще навіть вживу ніразу їх не бачив.
- а шей як від тої магнітної бурі добрий шмат магніта в голову прилетить, шей насмерть забити може,, ви там хоч якись шапки повдягайте, як на вулицю йти,, чи кацки ще ліпше буде,, бо всі без клубу залишаться доброї ночі всім
а мені менше години залишилось і додому. теж спробую покімарити бо ніч якась спаскуджена була і голова так і не перестала боліти
Доброго ранку!Я вже і дома,і зараз буду не дома,-базарний день,поїду позаглядаю,може грошей потратю трохи
вітаю панство. вже вдома. з ранку сонечко було а зара знов хмарки нагнало але якісь вони не певні, недуже схожі на дощові