всім по шаломчику! от слухайте чудасію! в 13 року вимушені продати свою кватиру, тож виписався, переїхав у дім та живу! дім оформив, тре прописуватись)) вирішив біометрію заодне зробити. на всяк випадок! тож з довольним пикОм поскакав до пашпортного)) там пальцем вказали до Цнапу я туди, а туточки, пісюрь ка ти хлоп до війскомату(((( я ж туди, а туточки дядько під 2. з гаком метри величезний як гора! прям на вході , запустив та перегородив вихід - от ти сам і прийшов! заходь не бійся! який розмір)))? де білет? Нема кажу ! а приписне? собакевіч з,Їла)))) я кажу : дядько Ви то чого??? я всього лиш за штемпельком! прописатись тре! той мене направив куди тре! сижу і думаю! нащо мені та прописка всралась??? жив собі спокійно))) короче: попер усю мед комісію проходити! штрафи... і тд. сьо припер , дівчата питають : жонат чи пісюки малі є??? я радісно Звісно ні, бо дуже щасливий !!! і ригочу, Дівчата значно засуетились)))) мабудь на больне наступив))) заповнив бамагу, годен! кажу ! якщо раптом , може. колись.. я вам знадаблюсь, то мене будь ласка до кухні поближче ! бо я дуже справний кулінарЬ )) короче: записали до запасу! у штвер приходь за штампом і гуляй. пока! ))) от такіє піріжечки)))
Так налякав, що я ледь не усрався В свої красивi новi галiфе І нову вєщь красiву чуть не спортив. (с) То Ви відстали від життя. Вже давно усі прописки-виписки через військкомат. Ні, з криміналом там ціла процедура. А от адмінка і штраф - то обов"язково, причому не відходячи від каси, на місці, у військкоматі.
Африкан Консерваторич, не тєряйтє чєловєчєскоє ліцо. Інтеграл їм в площину, тим математичкам, лізьте в двері! )М(
бо нізя, взнають про апятіти, хрін до кухні пустять))) ні, сплатив у банці ощадівській)) 119 грн за не прописку 40 грн))) спитали де ці всі роки був : відповів - сліди плутав)))
ледве свого особистого охоронця умовив із собою взяти! стереже дуже добре, очей не закриває! і кушае дуже мало!!!
О, дехто цього тiльки й чекав. Зара вам совэт дадуть покимарити пару годин пiд таку погоду та й ще й перед тэжкою працею. Доброго дня всім, будьте здорові.
По Смілі потоп на деяких участках в брід плавав аж сигналізація тихенько крякати стала.. А в Черкасах жара та сухо. Тож базарую та на дачу шашлики жарить.
В нас теж вже полило так полило,трохи сонячно стало,мабуть буде на погоду ставать-соя ще в полі,треба змолотить до снігів