Вітаю панство! Гарна у вас, пане К%%% робота: « роблю, роблю— чую будять» . Зранку в нас сонячно, ніч минула без катаклізмів, трохи погриміло, поблискало, впало дві краплі дощу і на тому вся стихія скінчилась.
Доброго ранку! на мору пасмурно і накрапа дещ...відпустка добігла кінця...набираюсь сил і готусь 600км рулювать додоми...
Доброго ранку товариство. Надворі прохолодно, але без хмар, вдень буде знов тепленько. В мене сьогодні тяжкого арбайтену не буде, бо кажуть релігійне свято, главосєка, буду перебирать "мотлох" в своїх закромах .
Доброго дня Прогуляв вчора по поважний причині,коли йдуть дощі ігри в мене не працює тай довелось трохи горілки вжить,почав з хвостовської а закінчив свею,місцевою Тож з котоднем
мо гайнем під прикриттям дощу до клюні,трохи лямп поцупим,ну і щоб заникати сліди кілька лістів шиферу??
Добре що за шифер наповнили, тре до друга поїхати два листа взять, він оно перекрив кухню а це хату думає перекрити.
В нас вчора влило.Та вулиця,що вклали новий асфальт,перетворилась в річку,перехрестя в озеро.Добре,що я натягнув берці,шльопав спокійно,і то лівий набрав через верх)
Привiтавсь ! Вночi блискало та лляло як з вiдра наробивши сьонi вихiдний. Пiду у клунi поколупаю залiзяччя
Я сьогодні перший день з відпустки.Важко.Забув пароль до свого копма,з якогось разу чудом вгадав.Ще хляпнути кави і може до роботи.
Доброго дня вже, соняшно трохи був завантажений працьою, гарного котячого дня. Вчора пробував лічку відкрити здається вийшло.