Для пана Аскота ця картинка як ніколи актуальна. Надто багато народу знає за кабана, що пішов на вічносоковиті пасовища.... То він іще підліток.
обовязково допиши. бо я вияснив нащо йому стільки казанків. він з них всіх одночасно їстиме. а для цього йому як брахмапутрі треба вісім рук.
Так пан Аскот може представляе що всі ось таке собі селфі будуть влаштовувать з його кабанчиком, тому й мовчить собі техенько і на свіжачка нікого не зве.
Вітаю ! Я цього разу не шабатував , їздив до батьків . Завтра шабатуватиму . Питання до вас шановне панство . Хто робить гешефт на радянських іграшках ? Якщо є такі то підскажіть сайт де можна за грубі гроші продати радянські іграшки (крім аукро ) .
що ти можеш знати про мініатюру та про іграшки взагалі? ти ж тілько і знаєш де б та як обдурити якуюсь стару бабцю та видурити на дурничку казанка чи самоварю
Іграшки на дротовому управлінні . Луноход інтеркосмос , зенітка шилка , і автомобільчик з батарейковим мотором .
У мене в дитинстві був такий місяцехід. Він коштував 14 рублів. Я дуже хотів такого. Коли мені було десь 11 років, то влітку збирав яблука в колгоспному саду, і заробив ті гроші, після чого купив... Усі товариші дуже мені заздрили.
ага...збирав яблука в колгоспному саду, та продавав на базарі....то так настоящого запорожця купити можна!
Ні, не на базарі. Там все централізовано було. Збирали, а далі колгосп їх продавав. А за збирання розраховувався, безумовно. Майже всі школярі влітку на канікулах були на якихось роботах.