Іще раз повторюю: я чесно не знав, що то Гіммлер. По картинці не шукав. У чому гріх чесно вгадати? А я скажу в чому: бо ти знаєш, що я тепер з тебе не злізу, поки ти не розрахуєшся, і приз не пришлеш.
нет, милс в 500метрах, а там по отвалам кости, позвонки, бытовая утварь, фрагменты старинных крупных глечиков, посуда. размерами с орех камушки схожие на известь, перчатки и много боклашек из под воды недавно пребывающих там кротов.. свежак!
яка книжка? ти хоч читати вмієш? ти ще у першому клясі абетку скурив а тут за книжку розповідаєш. єдина книжка яка в тебе була то тільки ощадна з сберкаси. книжка в нього є. еч.
Щось я не зрозумів,як тобі,то вишліть Новою Почтою,а як Алексу то нехай сам їде ? Нечесно це Приз висилай Алексу,і не відмазуйся тут
Всі бачили написане? Ви тільки що були присутні при небувалій речі: пан Консерватор погодився, що я приїду, та виберу собі якусь гарну залізяку... Дві... Три... залізяки...
лажіш! отримаєш те що я тобі подарую сам а не те що ти обереш. в мене не кармниця і взагалі в мене нічого немає. я бідніше за церковную мишу
надеюсь они там хробачкив кормят?! идиоты.... у нас ща из-за таких петухов (полевых и не только) что фермера что менты с заявами на руках , наших отлавливают! ничего не докажешь ! ели ели отмазываем! наверняка не закопали.
Нехай, поїду. Бо потім будемо пану Кібермайстру в ЧС голову морочити. Консерватор напише, що послав StG 44 , в колекційному стані, а в посилці чомусь виявиться убита мосінка, покрита шаром іржі.
нема в мене ані штурмгвера ані машингвера ані звичайного гвера. бо я бідніше за церковну мишу вишліть кулемета. три
Можливо, то було якесь дуже давне поховання. Та отож... Ми їх тоді не чіпали. Один з нас їх упізнав, вони в якомусь пошуковому загоні в Києві начебто, і десь колись разом солдатів вони підіймали. То під чесне слово, що все закопають назад тихо розійшлися. Але, як практика показала, їм чесне слово.... Я саме тому і виклав зараз абсолютно спокійно фото з ними, та написав, що люди неправильні.
Доброго вечора. Сьогодні нарешті поставив крапку із сигналом, який мучив з кінця вересня. Взяв більш звичний Клон і вже з першої секунди було зрозуміло, що в ямі продовгуватих предметів немає. Але сигнал був і досить сильний, пробравши ще сантиметрів з 10 каміння виявив, що в ямі велика кількість (не менше відра) порожніх обойм від манліхера. Вибрав всі сподіваючись, знайти в котроїсь ознаки життя, але ... не судилося. Залишились там де і були. Напевне, щоб настрій був не геть поганий в радіусі кількох десятків метрів попались дві схованки "витратних" для М 95 (понад 80 штук) і 35 М (штук 120). Більше нічого цікавого не попалося тому вирішив перейти в інше місце... Без пригод перейшов через сільське пасовище, де в той час несли вахту дві бабусі і з іншої сторони села вирішив подивитися на місця де у вересні були деякі знахідки. Зайшовщи в ліс одразу побачив свіжі ямки, які азарту не додали, але все-таки вирішив зібрати прилад. За кілька кроків буквально на поверхні дві пачки "закошених" під мадярів австріяків 8х56 із нечастою "6". Ще через кілька кроків в ямі сильний сигнал: на глибині з півметра манліхерівські гільзи. Хтось мав час і натхнення, забрав кулі і порох, а гільзи з капсулем залишив... Наївно надіючись знайти ще щось нарив з півтори сотні гільз. Врешті реально оцінив відстань додому і свої здібності "ваговоза" вирішив решту залишити на наступний раз. А коли через кілька метрів вискочила лопатка, то зрозумів, що "наступний раз" швидше за все таки-буде. Лопатка СССР? (фото вже вночі та ще і немитої - тому вибачайте)
Я б сказва що це може бути австро-венгр. http://zhab.dreamwidth.org/174906.html?style=light&thread=9916730