прошу пана то ви до мене7 якщо так то поки що нічого не вийде бо в мене скайп злитів а на тій довбаній 10 я часотужки його не відновлю. тому у скайпі буду вже пізно у вечорі коли мені його друг полагодить
Доброго вечора панове !Вчора після півдня мене таки взяло,провалявся з трипературою цілий вечір,та й зараз не дуже важно себе відчуваю,алеж на працю приповз наковтавшись всяких пилюлів,тіки тут же до півночі недадуть прилягти,жнивують галопом бо на завтра дощі...
всім шальОм)) бачили скіки лохматих до Гумані набігло?))) пруть відусюди))) от невгомонні))) вчора ввечері запеленгували де комбайни вночі будуть гризти насіння, тож рано вранці бігом туди, і всі розрахунки були 100% , кожні десь 100 метрів, були вигрузки бункерів, а воно то темно))) тож кумбайнери знов понасипали мені величеньких горбів повз камази))) прийшлось робити дві ходки))) забив за неділю повен гараж, нема де ступити))) вважаю що вийду десь на тону))) тож пан К , діставайте свої рахівниці, сейф, та багатсько газет! незабаром попрем до Гумані, торгувати сЄмачкою ))) а ми поки зваримо добрячого возика))) звісно після плідного дня можна підвечеряти! кіло так кіло сказала Спартуха та заняла першою своє місто)))
Інтересно. А якщо б у нас пяних чинуш та їх ви...ків отак показово при всіх за порушення правил...? Скільки було б воні? На весь світ мабуть. А ось в Індії все тихо в хаті....: