Аскабанчику! тьху. брахмапутерман1 ось для тебе світлини з самоварєй. і не кажи що то не кацапська вигадка.
Ходив сьогодні з собакою по сєпаратістам.Нажаль,покі я добіг до міста подій,моя псяка его вже замордувала та з"іла,тилькі кроссоуок залишився. P.S.Фото кісток та кішок з трупа не викладую з морально-єтічних міркувань...
а ви вашамосць дуже жорстока людина. в когось раб втік і замість того щоб вернути за невеличку винагороду втікача господарю ви його собаці схарчували. а в людинизбиток великий, коли ще вона нового раба отримає. отакоєот
зовсім ні. я колись вже вистовляв світлину мого прадіда в цій темі. так що це не він і до родичів немає жодного відношення
ну от прийшов ржєвській і все сплюндрував. ну і хто з нас ехвійопський хвудбаліст(с) зараз? так. це дядечко гімлер
Ти будеш сміятися, але я чесно вгадав. Саме тому і написав, що схожий. А що в нас на приз за правильну відповідь?
только с копа , видел видел ямищщща но такого котлована не видал .... у меня таких размеров сливная копалась экскаватором . а тут лопатами в ручную ....
Які цицьки? Один Гіммлер лишився. А іще пан Консерватор, який лається на мене, за те, що я чесно вгадав. Бо жаба давить тепер приз відсилати, за правильну відповідь.
Пане Опришок ! Агов !!!!! Ти де ? Тут тобі пані Сова особисто привіт передає,скуштувала настоянки сьогодні тієї,що ти привіз Чудодійна настоянка Пані Сова посміливішала і зір у неї поліпшився Шашликами закушувала. ПиСи: бідний кабанець вмер
ти мені усю хатку поломав так іще і приз вимагаєш?! ну добре. буде тобі приз. і приз цей поїхати до камрада Дітріха та закопати оту оно ямку.
Сильно, безумовно. Але минулого року ми зустріли в лісі отаких "кротів": На фото лиш маленька частинка їх "метро". Обіцяли, що все закопають, та і пропали з кінцями. Неправильні люди.