якщо чорнова рівна (до ватерпасу) - то цілком можливо...головне щоб дошки були дуже сухі ... я собі так зробив років 10 тому...стоїть все тіп-топ
А як давно Ви вже жиєте ? Шостого вересня народитись то є дуже правільно та шляхетно - Ваші Мама постарались , вітаю Вас щиро !
Вітаю пана Грифона з Днем народження,бажаю хорошого здоров'я йому та його родині,всіх гараздів в житті та хороших знахідок
як не дивно юзають,тільки ланцюги чомусь ставлять штилівські або орегон,і чого це нехочуть рідніми пиляти?
варив на морі оті чорні великі мушлі як долоня завбільшки - вміст нагадує кальмара без спецій ніяке , але поживне
ну це незнаю чи вийде,в Вінниці на ринку продавалась майже нова,продавець просив 1500,то напевно ще стоїть,як на мене то краще паршивенький китаєць,по пальному набагато дешевше,і саме головне на руки
Пана Грифона з днюхою ! Тре було приїхати на судака запеченого !!! _))) тож, дрова стали зов7 не дешеві -))) шо вам люди паганого зробили ?!? _)))
Питання,мо в кого завалялась коробка передач ГАЗ 51,з фіксатором на ричагу заднього ходу,дуже потрібна Бачив бензопильки моторсічі в деяких залізничних організаціях,десь видно були неліквіди,то хтось бабла відмив