глянув відео,несподобався,доволі таки капризна штука,а чи неможна піти по шляху яким робляться віконні проєми,три рази гіпсокартон церазітом ст17 а потім на сатенгіпс??
Я зараз кладу плитку на квартирі у італійця. Так у нього побачив таку батарею опалення, що аж прих...їв. Думав, що то просто дизайнерська прикраса. Завтра сфотаю і покажу вам.
додавайте мене, подивимось, як воно буде сьогодні крутив вітрозахист на даху гаража, тримав в жубах, головне не теревенькати та не проковтнути _)))
Грунтувати в любому випадку потрібно, а клеїти на шпаклівку напевно можна. але як воно буде тримати в дальнійшому. особливо стелю???? А клей він і в Ахриці клей, як застигає то стає як камінь, і відірвати можна тіко з мнєсом. Ну так раптово він не застигає, робити не дуже густий і не рідкий. як нормальна домашня сметана, то часу буде достатньо приклеїти. Ну і дивитись треба, щоб не був просрочений. бо старий стигне швидко.
до цього моціклєти осьо такого шолома http://auction.violity.com/85919626-shleme-motocikletnyj-sssr-1950-god-novyj
[/QUOTE]="NIA, post: 11404290, member: 29658"]офіцерам та солдатам СМЧМ,сам такі отримував своєчасно[/QUOTE] Добривечір...так Ви давній борець з вуличною злочинністю......
Приїхав кум із заробітків, от до куми пришвендяв та й каже : - Кума поки твій на заробітках давай я тебе вграю. - Ти шо куме , шо ти таке дурне кажеш. - Та двай кума, а я тобі сто долярів дам. Кума троха поламалась для годиться та й дала. На інший день знову та сама історія, і так сім днів поспіль кум до куми ходив. На восьмий день телехфонує чоловік , каже: - Жінко, я ото кумом 700 доларів передав, чи він тобі вже віддав чи ні ...
Трішки невірна вже ця арифметика...зараз ЄСВ становить 22% від зарплати. Гранична сума відрахувань по такій ставці 55 845 гривень...
Вечір в хату , мир вам ! Благодарочка вам за збережене місце під сонцем . Кажуть чесні люди шо тут один фраєр возомнив себе великим файзером та крепко сів на клейстер ... Ну пригощайтесь , не гидуйте !
Та маю пару десятків тих магнитів. Курочив бо хтів пошуковий з них робить. Та так руки не дішли. Отже кидайтесь в приват та кнопайте : що, куди, як, кому та скільки.
Вiтаю панство ! Трохi осiнь , але тепло. Губатий сьонi так дув по степу шо то капэць . Трохи накопали але не покажу )))) Оце у генделю скотик собi схрон пiд трояндою облаштував. Мать алкашi дiстали