в мене є гибкі магніти з холодильника , можете до металістів сходить , там в упл. різинках вони є. Можу магнітів вислать з магнітрона СВЧ.
а хріна вам діду. дивіться щоб я вас по одинці не переловив, а під поганий гумор можу і з двома ввідразу впоратись
З напульсника дуже зручно брати саморізи, особливо коли початково крутиш гіпсокартон на стелі. Одною рукою тримаєш гіпсокартон, другою шуруповерт, і нею ж береш саморіз. Пояс в мене тільки з кобурою для шуріка. Не люблі тягати лишній інструмент, яким постійно не користуюсь під час якоїсь конкретної роботи
Та воно і крокоділ нічогенька вправа. Зато всі були фізично підтягнуті “Только кач пріблізіт нас к увольнєнію в запас.“
мені повезло,добре попоганяли тільки на кмб,а потім все по відрядженях,порахував за 22 місяці служби насилу чтири в частині набереться
то ви пане ще і у гіпсокартоні тямите? то проконсультуйте мене з цього приводу. коротше хочу на стелю гіпсокартон кинути, але для профіля мало місця через труби опалення то чи можна його без того профіля відразу до чорновогї стелі яка з дошок та дсп зроблена прикрутити?
Гибкі слабенькі, вони через напульсник майже не будуть тримати, треба мощні, неодимові. А оті з магнетрона сильні. бо я знаю тільки про з жорстких д.
пане НІА я зара перебуваю в недоброму гуморі. а отже я нервую, а коли я починаю нервувати то я починаю злитись, а коли я злюсь то я дуже погано відношусь до людей. тож інколи мені байдуже вже стає що я працівник культури та скілько проти мене може вийти та чи пусті вони чи ні.
Можна прикручувати, але має бути одна умова, поверхня має бути рівна, бо якщо як амурські хвилі. то так і буде йти гіпсокартон. Він має властивість гнутись.
та наче рівна стеля. ще підібю тимчасово оргалітом щоб охайніше було та там його і залишу попередньо набив на нього утеплювач фольгірований а потім гіпсокартон
то його і клеяти можна? незнав такого. а яким клеєм треба його клеяти? і чи можна спочатку підклеяти а потім вже на саморізи прикрутити?
Клеяти можна і на криві поверхню. є клей перлфікс, але він добре тримає на цеглі, штукатурці і т.д. На дереві . як висохне треба саморізами зафіксувати. Але бажано потренуватись, бо спочатку без навиків може вийти ще гірше ніж було. https://www.budmagazin.com.ua/ware-kiev/w1556-knauf-kley-dlya-gipsokartona-perlfiks-25-kg.html
Добривечір. Сьгодні знов бачив бабів з корзинами білих та підосичників. Мотавсь цілий день. Мотнув ще в село. Батькам смаколиків та ліків( в батька підшлункова зреагувала на горіхи), нарешті налагодив в селі собі телебачення - 52 канали безкоштовно. Чухаю гриву чи не післати своїх кабельщиків по 79 грн на місяць в піше єротичне . Досі працюю: перероблюємо перець на лєчо та спец ресепт: в олії з медом....
то тре маленькими порціями мішати. я так гідрозатвор робив по троху мішав вже на даху та і вкидав. поки спустився та дійшов де цемент набирав то залишки у коробці вже схвачувались. і так чотири рази на дах лазив))) що правда незнаю що з того вийде бо той гідрозатвор призначений для льохів якщо вода десь крізь кладку прорвалась у льох. і чи буде воно триматись на даху незнаю. але спробувати потрібно щоб потім не карати себе що не спробував. до речі кому тре рецепта то він дуже простий. 1 частина гіпсу та 1 частина цементу, вода. замісити прикласти до місця де вода прориває та потримати 1 хвилину. за 24 години можна штукатурити звичайною цементною штукатуркою з цементу та піску