а в мене навпаки на осінь пеовернло, похмуро трохи поляпало дощіком. а оце ходив по цигарки то з півдня вітер спекотний віє та несе запах степу, сіна
А то я вже погано подумав про наших "бізнесмєнів", в нас його роблять, а коштує 50 кг 102грн вроздріб. опт дешевше
а я оце днями тягнув від крамниці такий мішечок три квартали. бо крамниця поруч а гроші на такіс зажав та і нема зараз їх особливо щоб розїзджати. то спочатку у руці ніс попереднь вкинувши у сумку, потім підруку поклав, трохи легше стало а потім на плече закинув та і поніс. от там саме легше було
а я коли в школу ходив і підроблявся в колгоспі, стирили з товаришем по мішку 50 кг цементу, через забор перекинули а потім по полю тягли , жара, люцерка кругом а ми тащим таки.Потім заникали в полі а вечерком возиком перевезли, отакоєот. в нас в містечку простіш, позвонив, замовив привезли, сцук теж незабесплатно.
пане @Рост76 ви начебто до карпат мандрувати хтіли? то відкрийте приватні повідомлення щоб вас додати до листування бо так щось ніяк. до інших хто бажає то відписуємось у цій темі і вас буде додано до приватного листування отакоєот. а ви кажете
Ану признавайтесь. в кого є вбиті жорсткі диски. Саме треба пару пар магнітів, які всередині. Хочу зробить на руку пов"язку з магнітами. щоб тримались саморізи, а то скоро треба дюже багато крутити гіпсокартону. а кожний раз нагинатись за тими саморізами дюже не феншуйно.
Сіяв чоловік ниву, та й не стало зерна зовсім трохи. Пішов на інший край села до кума позичити, щоб досіяти. « Скільки тобі?». « Та два пуди.» Несе додому та й думає: от же ж кум, таки обдурив, немає тут двох пудів. Пройшов ще трохи: та нє, кум таки чесна людина, точно два пуди на міряв. Доходить вже додому: та ні, то таки я кума обдурив, бо тут всі три пуди буде.
попитаю мо в кого і є з знайомих бо свій від ноута викинув. до речі а чого саме напульсник а не монтажний пасок? я користуюсь то дуже зручно, купу струменту та іншого по кишенях розсовати можна ось такий в мене що правда замість металевих дужок шкіряні. колись дуже давно купляв в атб