то за блуд мабуть https://reibert.info/threads/vyskazyvanija-forumchan.53309/page-186#post-11402491 пересадив частину бамбука на нове місце, буду вудками приторговувать))
а як він отой бамбук, зиму зимуває? чи не примерзає чи вкривати тре поки малий ще та чи не розповзається як тая дереза
Вирощуйте більше, бо не за горами чергові вибори, а там, на агітмітингах, полюбляють прапорцями помахати. Ото можна буде грошенят грубих підняти, ще й на газконторських залишиться.
В старому обійсті під самою хатою ріс, на зиму зрізав та вкривав його соломою, з 13-року живе. А тут подивимось - не знаю які тут зими. а розповзтися йому знову ж таки ніколи - бо зимою все не накрите повідмерзає
в вас там сонечко а в мене вітер розходився та похмуро. одне добре що не так спекотно і можна гоцати по даху що твій карльсон
Пан ще замовлення не зробив, бо тирив дровця в лісі. аще зробив отаку штуковину та роблю ще бо пішли замовлення.
та я не по тому питанню,то пока не терміново,я по залізячках,бо маюся на пошту їхать,то походу привіз-забрав
ставте самовільно, котел з турботрубою потім, при продажу, вернете все назад та відріжете водну трубу подалі
Вітаю з звільненням . то називається сельский тюнинг . добили маціклета як могли , а чинили чим було , особєнно изалєнтай ...
Вітаю панство , з ранку здох комп . дякувати пану корбі шо підігнав мені компа за нєдорого . от вже пригодився той сістемнік мені вдруге ...