Я вже і виспався,з пів першої до третьої,скоро і до хати піду бо всі знов на шість збігаються... На дворі дубарь,+13С
Доброго ранку всім!Вже і дома,добре шо кухвайку взяв бо якось вже не по літньому зранку,ще на градус впало,+12С
З ранком шановні,осьо вам скотик азовський,на і'мя "Оцелот",вважає себе породним та не з ким не вітаєтся
то, мені тре злякатись ? в самого за рік три суди були, і шо ? раз нічого особливого, то нащо кликати ?!? -))) гарний сигнал _)))
ну лякатись чі сміятись то вже лічноє дєло каждого а так дивись допомогли б юморити на засіданні а нічого особливого для громади а мене вже судова система таки підзадовбала своїм "та ми бачимо що винуватий він але ж він таки з нашої системи, адвокать, нам же с нім работать дальше"
вітаю панство. хтів поспати досхочу але чогось прокинувся ще і 7 небуло. мабуть таки нерви вже геть ніякі. ну то пережевемо і це
Вітаю панове, що ви тут кнопаєте, а цельноє літо в праці, то вибухівку заклав, то шнур в апарата перерізав
Доброго ранку і котячого дня всім, вже в дорозі чи ще точніше, в 6:00 вдома +14 було, гарного осінього дня всім, обіцяють дощі може гриби будуть, бо цього року ще не запасався.
а хто знає к замість газової колонки почепити двоконтурного котла з найменшими тратами грошей на бюрократію газконтори?
В нашій країні склалася, нажаль, така ситуація, коли олігархічні клани розділили між собою все те, що приносить їм прибутки, тому кожна спроба рядового громадянина на чомусь зекономити сприймається ними як особиста образа і монополісти вичавлюють з українців все, що можуть і як можуть. Отаке.