Та може й так, ми ніколи не тримали кіз, бо були корови. Лярд бабуся брала у сусідів мені на ліки, поки малий був. Давно то було, більше 30 років тому.
Вiтаю поважних !!!! Дэнь трэтiй. Тойж млинэць , тимже комом... На згорiлому папэрi арiйцькi букфи Камулятар з тiлiпона Лодомерiйський флякончик змусив зрадiти . Львiв 1782 рiк. Мать бздикалон гоноровий На одно лiжкомiсце у приходi прибуло Бяртанка . Плякав . Довго . Мiняэм дiслакацiю. Поле пiд фрэгатом. Метал-дрищь. Це знущання над нэрвами. Двi бляхи нiмаковськи люмiнь i сталюка-кiзяк. Тiки шкло та лозантин бодрi Отакойi. Терпiння не вистачило до нафти Прийiхав куркуль , побачив печеру-мало не зомлiв))))))) Звiснож погрози i все таке... , але дiпломатiя рулить . ))))) P.S. Вподобайки не ставляться , свiтлини кандiбобером-вибачайте !!!!!
прошу пана але то Галичина. Лодомерія то теперешня Волинь зі столицею у Луцьку. не плутайте бо то є суттєво
Схоже . Дуже . Воно працюэ як разкрiвушка . Складаэться по похiдному . Бачу вперше таке . Зустрiчалися ранiше звичайнi довоэннi . Його , дорэчi i спiймали рамою . 2 метри дэсь було. Пiд ним були 76 та купа лозантина з пляшками
ліжко німецьке, похідне як то кажуть бо складається а на світлині в тебе якраз шарніри. використовувалось від блинів до шпиталів
Дякую шо попередили .(я ж тiки двiрэць вивчив) Бо зара прийде лодомерiйський пан i буде мене дiалэктами гнобить )))))
Агi. Як на мене чи кубок чи шо . Чи може той грааль ананербэ загубило ? Мо пiдставка пiд лямпу , бо запчастинки були
Його, мабуть, металоломщики вже забрали. Воно у бліндажі було, в лісі, глибоченько. А в мене тільки мала лопата. Аж отам, нижче лопати.
то ти просто полінувався копати. а там окрім кроваті могло бути ще багато чого цікавого. а отже вертайся та шукай. могли і не помітити твою кротячу нору