Як це покінчено? он ви ще в мене картоплю навіть не почали копать.. Отооож а пиво холодне не тре пити бо ангіна від молока та холодного пива..
від холоного молока нічого небуває. скілько років пю його з холодільника що бува і лід тре розбити щоб сьорбнути і нічого. отже висновок. від холодного молока ангини та інфлюєнції небуває
та і. пкетахне молк а підфарбоваа воа. я за спрвжнє кажу, чи коровяче чи козие,що павда козине давно вжже не пив, нема де брати нормальне від чистої кози
Дякую за запрошення буду поруч повідомлю. Шукайте в інтернеті повно, і вибір великій або грошей вистачило. В розділі спорядження теж пошукайте є у нас магазини де продають сам брав балаклаву зимову і шапку зимову.
ходив на збори до театралів, взнавав за дитячу студію запропонували театрахати мій гаманець на 450 щомісяця -)))
вже на місті... здали кришу . всі довольні))) по ходу додому, в степу, як завжди наткнувся на місто де Кумбайн обісрався семачкою, тож два лантухи чистого насіння вже у гаражі))) пс: взимку буде чим торгувати біля гоги)))
ні, поскачемо на новій лошадці)) а сувеніри та добрий непотрібний господарям мотлох покладемо у причіп))
Добрий вечір паньство. Припхався з роботи, змучений. хворий. З носа капає, горло дере. добре що теператури нема поки. Зараз випью горячого чаю, мо пропотію добре, бацили покинуть моє гарнеє тіло.
спеціально для москальськомовник год на нашій мові це скорочене від годин а ггод(365днів той що) то за порєбріком
Доброго вечора,що новенького?Вчора за мандри заговорили то я й забувся...Вчора була чергова атака в битві за врожай,відвойовували пшінку.На покинутій ворогом ділянці фронту серед шмурдяка було знайдено отакі цінні речі
я у таких випадках користуюсь бісептолом480. перші два дні по дві пігулки тричі на день а потім по одній ще дні три. і кашель і інше дуже швидко проходе
ну як маленький. створи листування і додавай усіх хто бажає. бажання най тут викладають. от і все. можеш додати мене першого. незнаю як воно буде далі але мо і викручусь якось щоб поїхати. ну та то тке, то мої проблеми