Доброго, списка писати будете покличите, сам за любий кіпіш окрім голодовкі від голоїдівкі теж думаю не відмовлюся. На добраніч.
звісно сподобаеться - тж розповідайте! нещодавно сам із вінограду слив, груш помідориків та всіляких трав та спецій накрутив 9 баночок! бо одну вже увалили як хрюшини м,язи жарили))
То створюємо підписку і геть згідно списку бажаючих. Місця згідно куплених білетів. І да, матеріальне забезпечення треба прорахувати з горілкою так розумію мало буде скількі не бери Рецепт з Вас в студію, бажано с фотографією
Прiвiтавсь до панства ! Пропоную до перегляду другойi серii багатосерiйного серiалу "Унiсьонниэ копом" Пiсля тризуба i пари цеглин надибали зброс . Горiло дюже там . Сталюка зверху уся вкiдзяк . Щайнiк-просто вбив . За цiльний дэнь вглибилися тiки на метра . Мiшок залiзяччя. З цiкавого бiзмен з гiрькой та запчастинки схожi на мациклетнi .Хвото трохi пiзнiше винесу на атрiбуцiю.
рецепта як такого не було, бо все то на око))) хоч і боляче))) віноград розтовк, сливу навпіл , звсно без косточки, трохи помідорів, болгар.перцика, 4-5зубців часнику. ромолотив до каші - та на вогонь, получилась кастрюлька 3-4літра . Варим хз скіки часу, не довго, хвилин 20. потім ото все повз металеву сітку процижуем, щоб увесь сік і м,якоть проскочила. знов то ставимо на вогонь, і понеслась : 5-6 зубчиків часнику розчавити, 2-3 лисття м,яти, 2 віточки чебрецю, жменька перцю горошком. 2 лисття лавра, 3 чайні ложки солі, 1 ст ложку цукру. 1 ч.ложку хмелі-сунелі))) якщо є гострий стрючковий перчик - теж трохи по смаку. я ще докидував 2-3 маленьких шматочка кориці. укропчика насіння теж кидав. і ото все варимо теж 20 +- хвилин, на невеличкому вогні - а потім в банки під кришку закрутку - я так робив)))
Варення" мнясе, бульочки та згущенка і айда))) пану К лантух тютюну))) так, тре десь перекличку робити, щоб знати хто звідки,як і коли +- зможе вискочити та на скільки!
Почти два літра пива, може сьогодні спати буде норм. Підкажіть відпочинок зїздить на день десь не далеко по Черкаській бо криша поїде від перегрів, прероб, перей, короче відпочити тре.
4 кг помідор + 0.5 кг яблук(Донешти) + 0.5 кг цибулі + добавив солодкого перцю - перекрутить на мнясорубку і варить годину. Охолодити і перетерти на друшлак з сіткою(семачки зло). Далі варимо 2 години, добавляючи : 400 гр цукру та 200гр гр оцту + 1-2 чайні ложки молотого червоного перцю(вкинув чілі з городу) + 10 шт гіркого чорного перцю + 10шт лапрухи + 5 шт гвоздіки +1 ч.л. кориці + сіль по вкусу. Смачного.
Щось схоже знайшов у себе в ресептурному розділі: Да-да, вот такой я кетчуп наварила в этом году, объедение! Все кетчупы "Балтимор" - просто бормотуха по сравнению с моим, а "Хайнс" или как его там - ГМО чистейшей воды. Короче, вот рецептик: 3 кг помидор 0.5 кг яблок 0.25 кг лука Все нарезать и варить, пока лук не станет мягкий. Измельчить блендером и варить до желаемой густоты, я варила минут 50. До окончания варки добавить соль 1.5 ст. л., 1,5 стакана сахара, не забываем помешивать, а то пригорит, перец красный, черный молотый по вкусу, 50 г яблочного уксуса, снять с огня разлить по баночкам и закатать. Ну и пофантазировать можно, я в первый раз варила со сладкими яблоками - получился "Краснодарский" соус из моего детства, если бы еще помидоры от кожуры очистила, то вообще не отличить, но мне было лень. Второй раз с кислыми яблоками - натуральный "Хайнс". В третий я уж душеньку отвела, добавила 1 головку чеснока, положила смесь перцев черного, красного, белого и розового, еле у мужа ложку отобрала, слопал бы всю кастрюлю. Мы уже литра 3 съели, чувствую до зимы не доживут мои баночки.
Хлопцы,год и 4 месяца не пил,сегодня коньяка употребил -такое непривычное ощущение До чего же доводят женщины, особенно любимые
Доброго, они такие могут, пасмурно и душно +17 сутра было, всех с днём знаний хорошего дня и удачи. Будет время напишу ещё в дороге.
Доброго ранку. Щось погода була гарна, а я умудрився прихворіти. Горло затягує, і нежить Небо чисте. зранку прохолодно, але вдень буде жара. Поїв пігулок і тре збиратись на арбайтен.
То діду не лягайте спати а три-чтири букети і до школи,мутюматічок вітати,тіль про заходи безпеки незабудьте,бо пан Кацьо за матюматічку може і побити
Доброго дня Сьогодні будем вважати шо перший день осені так як перше вересня перенесли то і осінь теж рахується з сьогоднішнього дня