Доброго вечора спекотно було на сонечку +40 рубашки двічі міняв бо намокли від поту геть, треба готуватися завтра на працю хочь трішки відпочину від домашніх клопотів. Гарного вечора всім.
було і таке. колись працював на виробництві у охороні. і щось якийсь чи заморений чи просто день такий був але знаходячись на дальніх постах, там їх два було, то там можна було трохи поспати десь години три по черзі. і я відіспав свої дозволені три години вийшов на двір, сів на ослоні і мене виробило. прокинувся від сюрчка над головно, дивлюсь замісник начкара стоїть надімною та питає ти чого спиш? на що я і кажу. заснув. ранком він ще раз мене підколов а на наступній зміні просто натякнув. а от якби то був начкар то цеб розмов було на місяць що ай-яй-яй. заснув а ворог не дрємліт і можєт у любой момєнт напасти на виробництво та вкрасти технічні таємниці або залізо. ну що тут казати якщо начкар був начштаба в відставці і корчив з себе дуже чесного.
А може в теплу пору?І на собі менше ваги тягти...Коротше якщо що,то треба створювати переписку і там все обмірковувати...
Добрий вечір будьте здорові! За бортом +29 сухо. Вдень шмалило як несамовите. Помалу копаю картоплю. Почистив гудзика що вчора напікав, нечастий виробник Левенштейн Рига.
Я, коли служив срочку, то теж бу учасником таких подій. У нас у невдах, які засипали на постах зазвичай витягали штик— ніж і потім доводилось його викупляти у «похітітєля» за пачку цигарок, це якщо хтось з «дідів» був «похітітєль» . Якщо ж офіцер застав що ти приспав— тоді «орбіта»: бронік, ОЗК і 50 кругів навколо батальйону.. Сон відбивало більш ніж на місяць.
в цю зимку точно попісюрю в ті края! бо вже давно мріяв там пошвендяти, обнюхати обстановку, та й буде дуже гарна можливість повз дядьків проскочити! ( дуже багатсько добра назбиралось) - а воно мене муляє.... тому ближче до холодів почнемо списка писати!
[/QUOTE] а щоб багатсько міста було в автівці, думаю пану К зварити окремий паноМобіль-вагОн, та як причіп тягти ! і бубоніти не буде, і труїти всіх тютюном!
взимку там нема що робити. це тобі не наші ліси що ходи та копай незавжаючи на морози. там трохи інакше все
а щоб багатсько міста було в автівці, думаю пану К зварити окремий паноМобіль-вагОн, та як причіп тягти ! і бубоніти не буде, і труїти всіх тютюном! [/QUOTE] хтоб казав
З вечором панове, трохи м'ясних справ і баю. Завтра до школи.... Я калєндарь пєрєвєрну. ... лаффа закінчилась, починаємо присідання (с).
є таке місто, зветься Франек або Станіслав, там поряд є село Верховина ну а там вже недалечко якщо по прямій кілометрів зо 30 буде. оглядайся