Доброго вСім ранку, та вдалого дня. Валяюсь в подушках, на коп не попхав, бо брехуни на сьогодні пророкували спеку. А повзать по полях коли пече сонце, це не моє. Пропонував до лісу, не схотіли, ну то нехай повзають самі, без мене.
Так у мене гори не ті. Хочеться у справжні гори, полонини. А у мене так гірки. Маленькі такі вагінки, порівняно з Карпатами - вагонами (вагінами)
от вони як наповзають цілі жмені ауреусів та інших фабул та золотих хрестів то на якому місті ви в себе волосся будете скубти?)))))))))))))
херня якась. намагався завантажити світлини то чогось мало того що пише що проблема при завантажені так ще і приходилось наново залогініватись і так три рази поспіль. потім припинив спроби
Ото в мене вчора таке саме під вечір було - переносив всяке-різне із комори в клуню, і раптом почало носити і памарочити в голові як наче перепив капітально.
Доброго недільного ранку, всім гарного дня, поки дочитав все, пора іти щось робити. В горах сам був років з 15-ть тому ніяк часу не вистачає, гарно у Вас хочь бери в гості напрошуйся, нажаль часу мало і машиную далекувато їхати, природа відмінна тай грибний сезон скоро почнеться. Удачі всім.
доброго ранку! ледве прокинувася! тре потроху лахи та штрумент збирати до купи, після абід замаячив на горизонті гешефт
Доброго ранку всім. На дворі сонечко, буде знов спека. Сьогодні організм буде відпочивать, завтра треба вже йти на арбайтен.
Тож відпочивати тре. Сам вже три ночі спати не можу, то стіну кладу, то памятники ставлю, то машину ремонтую.
Доброго дня! Якщо вже пішла така відвертість по хтивим збоченням. Два дні не побігав, з необхідних причин. То сьогодні - мав бути третій день, вже й поснідав, "і щось, знаєте, мішає, ну погано, та й годі". Прийшлось вже зараз, завидна плуганитись в парк і лякать по кущах дівчаток наших недозрілих, які вчора ізвечора справляють перший дзвоник.
Оригінальний ключ, як кажуть"без вмешательств" https://www.google.com.ua/search?cl....0....0...1c.1.64.img..0.0.0....0.nfek6_m-DJg
До голови колгоспу дійшли чутки, що дід Петро спить на сторожуванні. Але піймати за тим його ніхто не міг, бо той дуже чутко спав і завжди прокидався в потрібний момент. Голова вирішив сам то перевірити і вночі прийшов на колгоспне подвір'я. Дійсно знайшов сторожа, який тихенько спав під клунею, обпершись на берданку. Голова, обережно, щоб не розбудити , зняв зі стіни хомута і одягнув діду на шию. «Тепер не викрутиться!» —Петро! Ти що, спиш?! —Та ні... Ось хомута ремонтую! Вітаю панство! Знов повернувся до цивілізації. Пропустив скільки цікавих новин. Головне, що тепер привид курощипа буде сновигати по данєцкіх тереконах і лякати сєпаров своїм квоктанням. А, взагалі— помер Юхим і йух з ним, як то в нас говорять, або по кацапськи— жил грешно і умєр смешно.