Ну звicно ж зробив так як Вождь казав, але не зовсiм зрозумiв про стiночки з горiхiв -що ви мали на увазi? Тому операцiю з горiхами довелося полишити.
шо нє ясно я нєпойняв?!(с) тут всьо просто. берете волоські горіхи, обережно колете їх та оті стіночки що розмежовують ядро горіха збераєте, троха підсушуєте та на них настоюєте горілку. стає троха схожим на смак та вигляд на коньяк. все залежить від часу та концентрації
так то ще невідомо хто сокріш прийде. бо мо ви ближче і поки я буду збиратись та взуватись ви вже все повитягуєте та до себе у схрона перетягните.
а то якжеж. оно бачите що по лісі зараз плутає? і це добре що хлопуів було багато а як я сам один, маленький, худенький. отож!
Ви розкажить як металошукач налаштувати щоб вiн на сало реагував, а краще аусвайс напишить. Чи це треба додатковый дачик чепляти?
щоб перелаштувати металошукача на пошук сала то треба повністью заміняти і блока і катушку. але дехто і без цього обходиться покладаючись тільки на інтуіцію та свій ніс.
та хіба не ясно? якби було чієсь то вигляд мало чепурний а своє де вхопив там і світлину зробив. бо своє поки впіймаєш, поки поставиш так як треба, поките поки се. то вже і забув нащо те кошеня і чипав.
я б все ж таки перевірив би схованку. бо біс його знає мо кіт забрався а мо і сусід скористався тим що ви у інтернета пішли.
Блiн! Жорстокi у вас жарти пане К!!! Справа у тому що я й сам не можу ту схованку знати! Тому й питав за салошукача.......