Прийшов вечір. В першій половині дня було спекотно, потому мінлива хмарність, вітерець. Трохи підпокосив та оновив лакофарбове покриття на цвинтарі. .
Добрийвечір! Ганяв сьогодні як сайгак там прийняв там здав, тож залетів до пана Бека запаяти радіятора,запаяли за дві минут всим передавав привітання
Мені теж треба до нього,може з неділі вирвусь... Не дають мені спокійно працювать,одно насіння возять і возять,тре якось займать вже своє робоче місце і положення
Добрий вечір паньство. Приїхали з горбів. Погода буда чудова. Таки зустрівся з п.Опришком. Казав завтра покаже марлезон. Всім передав привіт
Шабатнє. Один еврейский мальчик закончил восемь классов. - Папа, я хочу учиться дальше ! - Хорошо, Сема. Как скажешь. Я пошью тебе форменную курточку. Через два года он пришел из школы с аттестатом о среднем образовании. - Папа, я хочу в университет ! - Студентом так студентом, Сёма ! Я пошью тебе джинсовую курточку и штаны. Через пять лет он принёс диплом. - Папа, меня пригласили в аспирантуру. - Иди, Сёма ! Я пошью тебе брючную пару. Через три года, с кандидатским дипломом он пришёл на чай к папе. - Папа, мне дают место на кафедре, хочу быть доктором ! - Сёма, доктор это прекрасно ! Когда ты доктор, ты не пропадёшь нигде. Я сошью тебе вельветовые штаны и пиджак с накладками на локти. Это будет красиво ! Через семь лет Сёма опять пьёт чай и ест халу с маслом на кухне, у мамы и папы. - Папа ! Я... - Подожди, Сёма ! У меня до тебя серьёзный разговор. Ты уже определился, каким ты будешь портным: женским или мужским ?
Знаете Олеговичу,я й не проти.Основна причина чому досі ні з ким не поїхав навіть не гроші(не в образу пане Дмитро) а те що немає на моїй локації якогось попутчика.Можливо пана poltavskogo підмовлю,він начебто найближче в цій темі до мене живе...