Ахаха, можна подумати, що до вас йдуть одні щлемазли _))) Доречі, ви квіток до Цадіка вже купили ?!? -)))
якщо ж\д квиток то тльки повз касу пана К !)))) ШаломВітом всіх ! на вулиці духовка, в домі ляпота, а ляпота та ще на дивані геть чуово)))
Прйміть вітання із запізненням. Вчора сидів без тирнету, тіки з тіліпона. А оце щойно з НП забрав мопєда від пана @Topaz81 , встромив в нього картку з тіліпона і сталося диво - я знову в онлайні))) Тепер мені відомо куди слати блатні %
Я такі ніпоняв- відкриваю тирнет і бачу що одим ватним гінірялом менше стало) До речі тіло впізнали? Чи буде як з сашею Овочем? Тойто точно живий падлюка
цим тре було діда нашого привітати з мининами. ось до речі вісєла пісінька про минини. незовсім про діда але всшистко єдно. головне що привітально-піздравляльна
Доброго дня Працюю,в цей шаьатній субота Ви ото діду не розводьте тут демагогію,а карлосоніть на даху,бо осінь вже в сінях сидить
...и когда наступит вЭчЭр..на свиданье не приду .. не возьму тИбя за плэчи... тебе песни не споюююю))))))))))))) Дякую пан Суер! ви зробили мені посмішку))) а також разом із зі мною увесь провулок наспівує пісень))))
спачатку я поставив це але мені воно недуже сподобалось юо хоч і крестовсбкий гарний виконавець але деякі речі в нього не дуже виходять
зповз з даху. недоробив бо почало кидати у різні боки, паморочиться голова і незнаю через що. то вирішив що пару днів постоє так накрите толью а потім закину вже шифером. і грала жаба гадюку©
иа воно то так ален вже так хочу закінчити з дахом щоб перелазити на стіни. там вже і самому можна щось робити а на даху тре ще хочаб пара зайвих рук. кожен Український господар має виглядати як той шива, тобто мати не два а шість рук.