То ж э норма . Там схоже кожен дэнь трапляэться . Вчора келих пiдiймав шоб кожен дэнь пiтушини прiдвадiтiтiлi канали . От. Сьонi кажуть тушкэнт на кансэртi . Хай маленьке , але ж свято
Привiтався у клюбi ! Сонце , вiтерець , недiля . Купив дрючьок на рискаля . Пора вiдкривать осiнню хвотосесiю.
Доброго дня панове! В мене сьогодні траур перестало битись серце мого Газексуса, відірвавсь патрубок радіятора тож (памятаємо сумуємо.) зате заробив 100 гривень! Буду шукати нове серце та реанімувати.. Таки цей умз був живучий.
свіжо пріданіє та вєрітса з трудом© і я нічого не проушую на відміну від неї. вітаю панство. поліз знов на дах доробляти. сподіваюсь що сьогодні вже нарешті дороблю його. бо як то кажуть як бідному женитись то і ніч коротка. отакоєот
так мабуть, бо це було не в мене. Я про це взнав тільки як робив мотора дивно тільки що 1-2, зазвичай дістається 4му
Доброго, панство з шабатом Вас і шалом. Імінініка привітати встиг, бо треба було у 4:15 жінку з дітьми зустріли, а сьогодні ще школа тікі припхався. Роботи безліч і з осінью всіх, гарного дня, хай осінь буде вдалішою ніж літо. З Повагою.