та хіба хочеш? мусиш!© отакоєот. тож миша залишається вам на тушняк, куклети та кожуха. будете самим гоноровим на чавунці у мишачому кожусі
За років з 14 ніразу не ставив кожуха бо мішає зараза. А диски стираю до металу, краще ті що з фляцем. Спробував купити напряму з Китаю то купив гамно. Китай китаю різниця. Зараз юзаю дві Дніпроемовські болгарки та перфоратор, сервіс в них на висоті тільки що ломається чинять бистро і безкоштовно.
Доброго, в 6 ранку було +12 і роса, на небі хмари не видно, всі гарного і вдалого дня, треба ще завтра до школи зібратися і да с п'ятницею.
Ні. Такі неділя. І найближчих пару тижнів також. Бо "Тоббі відпустили" (с) Всім добра. Сонячно, ясно, +19. За звичкою прокинувся до колгоспних справ, довго згадував чому щось не так. Згадав, радісно посміхнувся, погладив скотика, однак так і не зміг далі заснути Рефлекси як у отої псяки Павлова - раз очі продер, знать пора до колгоспних справ
Witaju towarystwo! Po persze - czomu, qrwa, nemaje cyciok!? A po drugie - sydiu w aeroporti ta czekaju na rejs - szie dwi godyny.
таки пятниця сьогодні. хтів щось написати гарного, доброго але щось нема такого в мене. мо є в когось таке то поділіться хоч невеличкою грудкою.
А ні до школи, а ні до колгоспу! Бо до школи а ні мене, а ні мою малечу вже по віку не пустять, хіба що у якості викладачів, а колгосп най далі своїм ходом чимчикує без мене хоча б з пару тижнів. Буду точити сапатку лапьорну, заряджати акуми та кумплектувати заплічника з режиму "якщо що" на режим "напопікати".
Якщо вже щось починає сипатись то завжди майже одразу і скрізь: Ось вчора зламалися відразу два замки. Один в дверях туалетної кімнати а інший в коридорі на 3 квартири. І то добре що був вдома. Бо в туалеті застрягла дочка а в коридорі замок ремонтувати можу теж тільки я. Хочу відмітити, що обидва пропрацювали на славу: коридорний - 18 років(палець сточився, треба сварка та болгарка, поїде в село на ремонт) замінив, бо мав 2 в запасі а інший був поставлений ще в 70ті(курск ціна 3.50) за цим треба їхать, також похлду мо відремонтую швейцарський танометр з дому. Гарантійка виявилася під боком. Нічого вічного нема....
Вітаю панство! Був на базарі та бачив пана Бека той носив бензопилку на ремонта до зими готовиться людина. А в мене ще і дровника нема не те що поліняки.
Остання п'ятниця літа. Гарна соняшно погода хмаринки сунуть може бути прохолодно покі +24 в тіньочку.
І як продукт? Маю на увазі дегустація пройшла, чи на завтра лишили. Треба собі пообідати та йти працювати далі покі сонечко світить. І ось до вечора можете розглядати бо буду зайнятий трішки.