Ну тоді як варіант, диск розвертати зубами в інший бік. Там 12500 обертів, тож не перепиляє, так перепалить, бо не дай боже цвях чи сучок, втримати не вийде, який би кремезний чоловік не був. Я також цим грішив, але після того випадку закинув диск , а через час купив собі електролобзика та ручну цирклярку.
Добрий вечір панове. День був гарний , жаркий але дуже напружений. Мусів добити картоплю, покосити на городі, поїхати у Станіславів щоб знайти кнопку для пінпойнтера(рідна поламалась, а завтра в 5.00 виїзд в горби) Вроді все встиг зробити, оце тільки сів спокійно до копютера. Завтра зустріч в горбах з п.Опришком, будем трошки копатьвідпочивать.
Та, мабуть ні, ним точно щось різали чи стругали. Може використовували як інструмент для різьби по дереву, наприклад. Зараз піду перефотографую, може краще видно буде.
Доброго вечора Та незагубився я,совість загризла мене,що я систематично несплочую братні відсотки,ото шастав по полях шукав чим проплатить
Так може видніше буде, хоча визнаю, фотограф з мене ніякий. Ну а якщо ніхто не знає, той й хай. Буде загадка. Не все ж нам знати.
Купіть собі такий https://prom.ua/p658465348-pilnyj-disk-125h22h3;all.html?primelead=MS41 і будете задоволені і здивовані як він ріже, і зовсім не закусує. Я таким понад два місяця працюю, виручав так, що ніяким іншим інструментом не міг ппляти, тільки ним. До речі. якщо в дереві попадають цвяхи, саморізи, перепилюються незамітно.
Щось дуже давно п. Опришок тут не відписувався. Передайте йогомості, що нарід тутейший в очікуванні Марлєзону.
Дам свою історію Вам на ніч. Щоб фантазії там різні наснились....: https://reibert.info/threads/pljazh...ichok-ozer-i-t-d.50926/page-103#post-10075791
ні щоб і тут розповісти та світлини виставити у першу чергу. виношу вам за це обсчєствінає паріцаніє . отакоєот. а оту дурепу не тре було рятувати, най її оті канкрєтниє пацани рятували б
тьху на вас дідо з вашими знахідками. собі залиште такий хабар, тушняка наробите, куклетів накрутите та кожуха собі пошєте. зима близько