Вітаю панство! Був сьогодні у столиці. Хоча й прожив там не один рік, але вже відвик. І як там люди живуть? Знамо яке:
і іще що до оцих усіх пророцтв. те що було бачили, те що є бачимо а те що буде побачимо. головне при всьому цьому, якаб ситуація не склалась треба робити те що винен і най буде що буде або як казав колись якийсь з пейсателів. а нам своє робить. отакоєот а ви кажете
Оцей борець потім приняв громадянство і пашпорт з рук путятічни... Таке... Вирішив бабла зрубить, як Сігал, Депердун та інші діячі.
Пророчеств мудрих ви вiд мене ждете – Так я вам дам моїх звiздюлей страшних! Нiякая Касандра вас по яйцях ногой Не взвизде влучно так, як я. (с)
Той презренний метал нiколи менi у очi не мулив . Навiть обручку не носив . Свого часу на пляжi за три роки накопав , повiрете нi , граммiв пiсот . Лiхарадки не було. Дякувати Богу. Все спродав шоб не було бо корiння усiх бiд то э срiбролюбiэ i накопичування. Викупив МД i радiю. А деякi речi з художньойi сторони були доволi цiкавi . 583 серп та молот унутрi майже всi , подекуди 375-сiнька . Звiснож примно коли знаходиш руде око у шматку чорнойi багнюцi але не бiльш. Потримав у руках та до бариги. Жити тре сьонi а нi пiслязаутра . То узбережжя i до сьонi колупають .Знаю шо там ще э. Знаходять. Але мене шось не тягне туди. Зовсiм. До речi за 9 год нiде окрiм пляжу рудого не знаходив . Шукати золото по степу-це утопiя на мiй погляд . Отакоэотавикажете. Ще питання по свiтлинцi якщо не важко-то типовэ розташування хат чи можуть бути як завгодно ? Бо на свойiй локацii подiбного не бачу . Э уселякi скупчення , алэ не в такiй позiцii. Вулицею можуть бути ?
так його й знаходимо заради галочки що була така знахідка, щоправда в нас поза пляжами. Щоб жили розтягнуто в себе на бачив, можливо десь і є, мої скіфи дуже відрізняються від інших, так пишуть в літературі. Хати хаотично але держаться купи
З ранком панове. Знову четвер, тільки ж був, і знову. . Тиждень пролетів , після завтра вересень, літо збігло. ..
За сім років один рижик, але знатний. Дуже жалкую, що позбувся, таке знаходять не часто, можливо раз у житті.
А можна ресурс де ви фото полів робите,ще що онлайн з космосу? А мені Рижа фабула так і не попалась..
то москальский запроданець ... дякую , буду мати новий напрямок пошуку . ліси в нас вже голі ,залишились поля та ярки . ще берег річки копати не перекопати . там залізом встелено ...
В7 доброго ранку ! Сноптіки передають +36, так що, насолоджуємося залишками літа _) Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!
Привiтався у клюбi. +28 Таки лiто ))))) Побiг до сiмейних справ. Шiкарний вигляд ! Шо не робиться , то до найлiпшого . Здебiльш ми не знамо шо воно за собою тягне .
я лише раз бачив золото в скіфському кургані, біля Інгуло-Кам"янки копали. І тоді вперше побачив як зникають знахідки у "білих" Я так розумію, що і у звітах зникли всі згадки про теє золото.