Там же зараз скрізь тарификація. Отже задача: якомога більше тирнету мати. Заходите в лічний кабінет Київстару(рееструєтесь, якщо ще ні) та міняєте тариф на такий як Вам потрібно. Але ж гроші знімає щомісячно. І якщо більше року не користуєтесь номером то номер Київстар перепродує знов, отаке беззаконня і порушення майнових зобовязань.
Як будете у Кийові, зайдіть до сервісного центру Київстар, та поцікавтесь що буде вам оптимальнінше з виду на те, що гігабайти вам потрібні не постійно, а лише тоді коли ви на Україні. Як би мешкали тут, то підключили б пакет з гігабайтами та щомісячною абонплатою. Наприклад у мене безлім на Київстар, більш ніж півгодини на інші оператори, смс , 6000 мегабайт тирнету безлім в ютубі та в соцмережах.
якщо в вас був тариф на 20 грн (мій регіон, якщо не помиляюсь), тоді нічого не робіть, бо вони його поміняли на 35 грн та додали 3 тис мегабайт безкоштовного тирнету тож, взнайте, який в вас був тариф
зразок чого? поведінки? так мені таке не підходе. я вже скілько років законослухяний громадянин і ні в які підозрілі оборутки не влазю.
Віддавати - то витрати. Отримувати - то зиск. Але самий вигідний варіант - прощати борги винуватцям нашим.
так сказано в писанії і в цьому таки є своя правда. інколи і таке тре робити але якщо це не борг крові бо такі борги тре відавати завжди і якщо ти сам за якихось обставин невзмозі це зробити то це повинні зробити діти або онуки.
Зразок понтiв )))) А що до обруток то э великий клопiт та гэмор. Дивлюся на годкiв свойiх кого мурка зашибла , так бiльш половини вже нема ,деякi знов сидять , на декого без слiз не глянеш , як ото тiнi . Хто спивсь , хто задвiгався . Жах. Нi сiмьi нi дiтэй нашо жив незрозумiло . Отака вона мурка i понти
Тобто, якщо камради за якихось обставин не зможуть сплатити %, то він перейде на їх дітей і внуків, звісно ж з %. Гарно Ви «пісю к носу подвєлі». З повагою.