звісно гарний, бо поруч стаяла діжка із пивом, теж припхали зранку та заякорили ))) потрійний гешефт! спочатку пива, потім попісяти, а потім десь полежать після забагато пива)))
Вітаю із вечером, шановне товариство. Маю питання на тему мобільного зв"язку - маю номер у Київстарі і як приїзжа. до Києва регулюрно поповнюю, а що тре зробити щоб щє мати кілька гігі інтернету?
Та я теж не дуже вумний хочь і 12 років провчився.Не ображайтеся, я про це слово в бібльотеці вичитав...чи в телевізорі бачив?Точно!Фільм Про що мовчать степові могили.називаеться
то що будемо могили розкопувати у пошуках скифського золота? а там мо ще щось знайдемо. одне тілько погано що копати прийдеться дуже багато бо майже усі ті могили пограбовані ще у ті часи і знайти нерозграбовану могилу то тре мати великий фарт. отакоєот. а через те то є ліпша ідея. пограбувати банк, три. там точно грошів вдосталь тим більш у валюті та і золото теж у сховках лежить. банки як ні як швейцарські. отакоєот
Трястись,бежать от судьбы?Её все равно не минуешь,она уже здесь.И зовут её,Танос!! Пробачте,навіяло фільмом
То шо i Вас тая дурна звичка ???? Млять , спати не можу коли винен . Як ото люд живэ вэсь в долгах як шелках ще й посмiхаэться
човник хоч і дирявий але є. а чи буде той потоп чи ні невідомо. тут ситуація така що як казали старі ненаївшись неналижишся. тож можна готуватись до потопу а буде пожежа, можна готуватись до пожежи а буде дуже морозно, можна готуватись до стужі а буде голод, тощо. а отже неможна підготуватись до всього одночасно та під час катаклізьму сидіти десь у підземному бункеру десь у горах, жерти ножем тушняк та споглядати як руйнується навколо всесвіт. бо так не буває, від слова взагалі. а оті усі одкровення та інші зазирання у майбутне то дурня, буде те що повинно бути і ми ніяк на те вплинути незможемо а отже тре вирішувати проблеми по мірі їх накоплення.
та отож. і тут справе не тілько у грошах. є такі борги які не виміряєш матеряльно і бува таке що невстиг віддати той борг. от тоді дійсно погано.
Або коли пообіцяв щось зробити, але обставини того не дають. Також не гуд. Потрапляв в таку ситуацію, наче б то і все владнав, але «осадок остался»(с)
і таке буває. в житті всяке буває і інколи обставини складаються так що неможливо те зробити физично хоч і маєш велике бажання.