ну подобатись тобі можуть різні але чи подобаєшся ти їм? отож бо і воно. от і залишаються тобі тільки оті баби. отакоєот
Отак я колись гоцав поки не добiгався . Завтра 21 рiк як весiлля було .От. Тре йiхать поздоровлять кохану . От гадаю куплять квiти , чи може як 20 год назад на чиэмось подвiрьi нацмикать шоб отая рамнтiка була чи шо ? Придивлявся , бiля сiльради нема((((
панове і знову я зі своїм незручним проханням. гадав що хоч цей місяць пропетляю але не пропетляв. тож хто може ссудити енну суму грошів десь на тиждень-півтора.
а це в який ? кому помститися, чи кому зробити добре ?! _) а ви ніколи не думали за те, чому кулемньот мньот гільзи, і чому він не гільзомньот ? _) ахаха, то ви рятували зажоПані трухани від пітних піп ? _) а в ній пачпорт, чи довідка про звільнення __)
Так розпiзнать по памьнятастях можна хто то був 34 або 42. Тож коли випльовуэ халэпа виходить. А от чого не гiльзамньот я не знаю
Так пан Грифон про золото і не заїкався))) якщо Ви маете на увазі оце слово Σκολότοι то воно здаеться означає Сколоти
так з єтого мєста по подробней , як ото всьо віглядає на спутніку покажіть будьласка ... ото гешефт удався з тим цінником ...
Шкода , нема бiльш рэкострукцii на Вотанi шо спроть Мардвiнавки .Отим МГ заслухатись можна ... Крайнього разу i лiтаки були . Як ото нiмаковський починав бомбити так я вiдразу наливав . Мнэсо у мангалi пiдгорало бо забувалися .... Дiтлахи мойi щасливi на враженнях , а ще як гiльзяччя знаходили то мало не всикались вiд радощiв.
таякбиж воно так. я не вирішую, я відтягую вирішення заганяючи себе у борги. ну то тке, то життє. кістки є а мнєсо наросте. прорвусь якось