1. В мене всi копачi-архiолагi. Ги. 2. Про золото я нiчого не просив . Лишайтэ отую таэмницю в себе.)))) Цiкавило йiхнэ житiэ. Зошит мав на увазi записати у борг отриману iнф. 3. Я можу повiльнiше , якщо Ви записуэте.
так цеж сама комфортна температура щоб щось важке робити. а мене у саму спеку викликали на працю. і вгадайте для чого? і не вгадаєте ніколи! плитку потягати. завантажити, відвезти та розвантажити. добре що хоч плитки були не такі важкі як в мене, трохи тонші, а знач вага менше, десь кіл 60-70
яке-таке золото? По скіфам жодної золотинки за всі роки не знаходив, ось вам хрест на пузі. Хто б мені їхнє житіє розказав. А місцезнаходження то не таємниця, я про то вже писав тут, в мене вони робили зольники, їх видно навіть з космосу, вже років три як і археологи здогадались про це а може де і прочитали на форумах копачів&пошуковців. Якщо без супутників то вони жили коло верхів'я пагорбу поміж двома ярами, там де постійно дує вітер але вам як я розумію це мало допоможе бо маєте рівнину та відсутність зольникових поселень. Десь, де серед пасовищ була 2500 років тому вода, любили як і черняхи невеликі річечки. Старі русла річок і навіть струмків знов таки супутник здоровецьки допомагає знаходити. Коли знайдете кілька місць то далі вже буде простіше емпіричним шляхом. Ще потрібно визначитись як вони жили в вашій місцевості, в юртах чі напівземлянках, від цього залежатиме з якої сторони хатки буде найбільше знахідок та де чоловіча та жіноча сторони житла. Хоча це можна буде зрозуміти і по знахідкам серг, шпильок і т.ін.
майже так але не так))))))))))) до речі ще раз дзенькую за єкспреспорятунок)))) ці баби чортяки у спідницях)))))
ооо відразу відко наші люди!)))) а то дід притопче та бубонить щось незрозуміле собі попід носа))) оце ще я по бІчки з креветками не їздив на морє))) тую креветку по всьому пакетику ялозиш поки спіймаеш і то крім сраки нема що з.їсти - друга справа свінинки грамів зо 500-700 ковтнути та займатись пользнітельними справами)))
по при\зді відразу смікнув де можна шекелів настригти тож відразу повісив на безкоштовний тувалет цінник 5 грн)))) та заняв стратегічно важливе місце)))) з біноклям робив вигляд що рятувальник, пригледію за утопаючими , тож видивлявся фронт робіт на вечір)))
щоб ти знав то креветки, мідії та інші вустриці та восьминоги дуже повишають потенцію. а через те що ти не їв креветків то і не міг попорати якусь бульбашку. отакоєот
от тіки не тре об,їв, я зазвичай із своїми харчами гоцаю ))) і знов вимушен огорчити пана)) де я а де оті тюлені???? щоб потім заїкався, пісявся та взагалі бабафобом став)))))
все було чинно та блягородно))) от тіки на світанку сказав я на хвилиночку а сам на пляж удрав))) доки вітер без сучків))))))))) до речі уїхали а на неї залишелась моя спортивна куртка))) нехай на пам,ять буде))) добре що штанці не дав)))
таке. тілько і обносиш крамнички на булічки та гущонку та і що до іншого теж от тому отая гарна дівчина ходе з тим амбалом та на тебе не звертає уваги.а ти задивляєшся на обвищи цицьки старих бабів. отакоєот
от не тре по собі інших судити)))) мені наприклад подобаються стрункі але не тощі, трохи при собі але не товсті)) темненькі та руделики)) тай білявочки нічо)))))))))