От я мабуть восени таки бабахну часнику соток з 20-ть. Якщо вигорить гешефт-то я людям потом відповім: «Мєня ето нє іпьот ні грамочки, я сєбя чухаю от і до і без бульби».
І додати, що ви то робите для боротьби з вампірами. І тепер вам зрозуміло, чому сусідські відьми так завовтузились. А вони тою бульбою годують колорадів. Отакоєот.
Мені сказали минулогороку.... ну і проігнорив. Цього року п"ять рядочків у мене і 10 сусід посадив, замість пів-гектара. все інше в нього під кукурудзою і гарбузами бо свині їх краще бараболі жеруть
Гарбузи не так довго будуть лежати як буряки. Гнисти починають. До весни гарбузи не протягують. А пятачки буряки люблять.
А мене ніхто особливо і не питав. Так по трошки, помаленьку, дісталися чайною ложечкою до гіпоталамуса і вже було зрозуміло, що віттягувати та тікати за ділами вже не вийде. І якщо хочу щоб в хаті було: світло, затишно, чисто, повні кладові, всі ситі, вдягнуті, обшиті, обстірані та поцьомані - то як - ВСЕ ПО МОЄМУ - треба везти на море, не рахуючись з рахунками.
осьо медалі від макаронників дістались . може хто знає шо то є ? https://reibert.info/threads/italjanskie-medali.1036720/
Як думаєте, шановні, в якому розділі на продаж виставити? І за сікоко? Бо якось бачив щось схоже на фіоліті пішло за 500 грн., тепер не можу знайти
Думаю тут виставляти нема смислу, дуже мало пооцінувачів таких речей, а от на хфіолетовому їх на порядок більше, а значить швидше комусь впаде в око. Ну а ціна, то вже складніше, я б схитрував, ставив з 1 грн, і якщо мало набере, попросив би знайомих, щоб "викупили"
Пане Художнику Чогось гадав шо йiх тамбiльше . Тiки курки лишилися . Мо дiтлахи мойi рiвiзiю з друзяками робили... Та шо цiла - не чистив , бодрiсенька , ну а тую на органи пустите .
то знач працюємо на археолугіфф ще і запиши в зошит як шукать Σκολότοι? Краще я вас в особий блокнотик запишу
так ? _))) то білкова недостатність -))) ануж бо докладніше ... вартість квітку, умови проживання, потенційні знахідки _)))