та стелю я і так переробляти буду і шпалери теж. та і стіну тре наново мазати. вже взнав якою саме шпатлівкою тре це робити щоб до лампачу пристало нормально
і гуцул-хуліган мельникович і гр. меріі іще багато хто. я цю пісню ще з початку 90стих памятаю але хто тоді співав непамятаю
Вiтаю поважне панство ! Нарештi присiв . Хлiб сховав у клуню , трошки забарижив бо не влiзло )))) Куркуль навiть не мурчав , чемний такий -А Вам фсьо пшеницай или и кукурузку будете брать ? От . Як дiти малi , звiснож з кукурудзой, дурнику. А то було прийiдэш , авоно розпальцованэ , мурка шибьот , i я як отой папрашайка виглядаю шоб своэ забрать . Набридло , кажу готуй макументи , завтра юрист прийiде мiй договiр будемо розторгать . Як бабця вiдшептала , наче пiдмiнили . А сам думаю -о , всравсь сука бо генеральний куркуль прийiдэ i тобi за 10 га сраку на британьський прапор пошморгаэ. Отакi халуйi трапляються по дорозi . Хай йiм грэць. Тре обмить гешефта , та познiмкувать пану Художнику пару артiльярiстiв
на диво, сьогодні подолав електрику в другому санвузлу, та достучав дошку, тобто, вагінку _) лишилось обшити вікно, все вскрити та встановити сантехніку !
Вітаю панство! А чи не було колись і у Ваших краях такого звичаю? Бо у нас до цього часу монетка з діркою є елементом весільного вінка. Набралась у мене з штук десять різних часів. Маю навіть одну таку манюню, що навіть уявити не можу з якої монети зроблена (чи не з боратинки - бо меншої не знаю).
Та я теж зопалу,кинувся зварювальними роботами бавитися,та добре що батькові позвонив і отримав путівку на диван
та дід% не тільки коліщатка від лямп збирає,оно хоче в кулекцію від вагонів та паротягів кілька мати,кажу питань ніц,тільки самовиніс
Я от одного не можу зрозумiть , дивлюсь картинки-скiфи э . Сцарськи !!!!! Перелопатив майже увэсь повiт-знахiдок-нiц . З цiкавих-голова лося брьонзава , та пару дрiбничок з наками . Таке враження шо вони транзiтом скрiзь мене праскакали i фсьо . Шо робить , як шукать ? Чую шо э , але дэ ?
Ось цікава тема з фіолетового. Про манетто з дюрочками. https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1926926
Ото точно циганське намисто, бо народ кочовий, ні страни ні флага, осідлий би народ по тих часах такого б не зкомпонував.
за це сказати нічого не можу бо традиції втрачено а запитати нема вже в кого. дуже крепко в нас тут нарід викосило і у перші визвольні а потім розкуркулювання та голодомори та ще одна війна.
та збираю як трапляються. є декілько штук деякі повторюються. одна добра людина подарувала. то хочу невеличку рамочку взимку зробити. але є одне але. я багато чого хочу зробити, особливо взимку але не завжди в мене є час та натхнення на теє(((
Не хвакт. Люд збирав манэтто , цацьки блистявi ще з давна . У колонiях знаходив навiть кiтай кiнця 17 вiку провiнцii суньмунь))) . На хуторцях савэцьких 20-30 рокiв (якi дорэчi нiколи не полюбляв за шмурдяк , алэ на бiзрибьi i рак свиснэ) знаходив Австрiю , Польщу , Румунiю , Булгарiю ,татар вiд 1700 рокiв до 19 столiття , навiть глечик ямнойi культури . Отакоэот.
Усім по ТРИ шаломчика! Всіх іменинників із прошедшими святами! краще пізно ніж ніколи)) як не праця так моря як не моря так праця)) а взагалі можна всю літню котовасію виразити двома світлинами)))