Хлопці, навіть не знаю як сказати... У мене дружина українка (землячка пана Консерватора), але той... російськомовна... Далося взнаки дитинство на Далекому Сході СРСРу. То тепер не уявляю, що і робити. Просто з"їсти? То наче ж і не росіянка... Залишити все як є - то ж "русскоязична"... Який же з мене тоді бендерівець?
Пропонуєте почати істи працівників гешефт-банку ? Ідея гарна , вони не п'ють ідять курочку і лапшу . Але є одне але мало іх , на всіх не вистачить .
не. мені просто число подобається воно рівне, правильне. а оті 992 чи 847 то не красиві числа. от і все. і якби в новинах не передали що комунякам натовкли пики сьогодні то я б і не згадав що сьогодні день бидлячого бунту
кішечка, киценька, циценька... ви пане про поросятко щось моє скажіть ане про цицьки тему переключайте. Зїли мабуть поросятко ?
Ще вчора заколов , верещало пів дня . Мабуть вдяг у енкаведіста і забив ногами . А сьогодні цілий день шкварки смажить , пахне хоч на вулицю не виходь .
І нашо тих москалів сюда пхати? Невже немає наших файних з кулємйотом? Во яку знайшов! Козаки...Правда...кулємйот якийсь фальшивий попався.
та комуняки то так, то фон. а от на світлинах майже всі системи кулеметів які використовувались в нас під час перших визвольних змагань. невистачає лише гочкіса.