Доброго ранку, +15 туман і пасмурно осінь мабуть не за горами, і да з котячий днем, щоб не робив нам отакої халепи Всім гарного дня.
В7 доброго ранку ! Сонячео прохолодно, але гас не на ..., вчора хнов було +35 _) Батько напродаэ свого москаля 2140 на органи, може кому що треба, звертайтесь. Отже, ранкова кава та до котячих справ !!
така ?!? _))) а хіба ні ?!? добре, ще раз поїду по наки та розворушу ваш хист _)) тре було йому по фене наботать !!! _))) Викинув з пів сотні тещіних трилітрух, бо вже ставити нікуди _( закатуйте в слоїки та чекайте зими _))) все одно, відкидають вагу на копаний ... Переключайтеся на пана Жужика, заразом насіння лантух привезе, три -)))
Доброго дня Працюю,туман,волога Діду,пенція в мене є,а працюю бо сидіть дома сумно,ви ото з кумпанією як повністю укомплектуєте штат то про прапор незабудьте,навіть підкажу де купить незадорого
діду ну скількож вам разів казати що я не бандит якийсь, я завши стояв за принципи волі та равенства і порівнювати мене з якимись халамидниками та бандитами то є не етично з вашого боку. а що до вашої пензії то малось на увазі чи далеко вам ще до 60 років бо пензію тут майже кожен має вже бо то діло не хитре мати пензіію. отакоєот
Доброго ранку! Туман, + 23 може дощитиме. Докнопаю та поїду на військовий завод, напульсники ремонтувати. От бісові баби: Завжди накуплять лайна а ти ремонтуй, та ще й за свої......
то ви теж хочете трошки потрусити того старого буркутуна діда НІА? та нема питання, як зберемось то і вас погукаємо
Доброго дня! Ремонт продвигаю маленькими кроками. Зацепивсь ще одну стіну мурувати з камня пів метра вигнав сьгодні ще півметра закину. Скорішеб зиму то на коп може вирвусь.