По 5 гривників за кільо і це по блату, а так начебто 4.5, але може він всім так каже. Металістам вірити ніц-«люді гібнут за мєтал». З пов.
Тож мать жирнi вподобайки були... Шо то койiться га ??? Неможна вiдлучитись до холодильника . (руки мив)
доки перечитав тему - вже спати пора... як казали в мою молодість: добраніч - щоб мав файну дівку наніч
Так як Вам сказать. Під руку попали секції від армійського без каркасного ангару, так після зважування першої кантарик почав щось не те показувати. Подумав, що цей кантар зара мені зробить ще той гешефт. А вєщь хороша була, таку за клунею постав і зберігай що хоч, але не пригодилась.
та десь років 14 ще тре дідові працювати. тож нам ще довго чекати на його пенсію, а отже тре самим діяти. наприкляд підпоїти діда щоб він був пяненьким в тоді можна не тілько чавунку спокійно розбирати на брухт а іще і бЯрданку його поцюпити. я з неї куцопала зроблю та буду на зайців у степу полювати.
головне щоб вітер був у дідовий бік. щоб зненацька підскочити та споїти і поки дідо буде у вісні мультікі дивитись ми швиденько чавунку туво та ще і пару електровозів на мідь прихопимо
він не погодиться. його скілько разів вже на Х.Я. кликали але він постійно вигадував відмазки щоб не поїхати хоча мав і час і можливість