То вже щось з категорії зламаного олівця (нє, забембався б воно Паркєра зламати ... ) та "астанвітєсь".
Нуууу.... Якщо тра бутлі, а просять вторішні кансервації (озирнувся про всяк випадок ) - я б мінєв. Десь так 1:2-1:10. Звісно - у залежності від розміру бутлів (5-20 літрів, ще й царатські чи поляцькі..... )
Доброго вечора добродіям! в нас ту фузею називали самопал або рідше - припалок... ...а я всі свої самопали показував батьку ...якщо річ була "стояща" - він хвалив (річ, роботу) і попереджав бути обережним...якщо "гімно" то відразу вибраковував і викидав - аби не наробив собі (і іншим) шкоди...своєрідний ОТК був ... вже потім як я став дорослим батько такого нарозказував про своє дитинство що мені з своїми припалками до його багать з снарядами під сільрадою і обрізів Маузерів на пострілухах було ну дуже далеко
Сусід батьків просив придивитися за хатою, а я вирішив придивитись трохи і кругом хати. Прибрав різне залізяччя, вудиння на городі, ну коротше зробив щоб всьо красіво, щоб не зашпортуватись, а сміливо ходити. Думаю тому дядькові сподобається.