тю. до ранку почекають коли робочий день розпочнеться, нічого не станеться. тож н тре перейматись через такі дрібниці
можу гудзика кожушаного подарувати. замість отого айхвоні. щоб на лоба собі пришили та губу застьобували щоб не наступити та не перечипитись недай бог через тую губу
До речі, про банки: стикнувся з баночним голодом. А ще ябуні всі облиті з грушами.... А 3л банки вже по 25грн............
Пiчалька. Зато збирать не важко. От. На другий рiк будете бiльзапiлкай того джека вирiзать, або карэти попелюшцi... Цiкавить вiдстань мiж рослинами .
нєт , там ціла тєхнологія , але продукт виходить супер , в лічку , з досвідку розкаажу ...( видко тєму не внімательно читали ) ... а в мене тих банок просто завалісь . з дружиною сварюсь , кажу помий тай сховай , а вона каже шо всіравно мити хай лежать , ти ж не миєш ... то я й мовчу ....
є пусті продають тож це не проблема, або є цалахванові лантухи спеціяльно для консервації чи якийсь інший плястіковий посуд
Ті що середніх розмірів, росли між картоплею відстань велика до 10 метрів. Інші в купі як на грядці, справа ще й в тому що пізно зійшли, не мали часу вирости . В сусідів зійшли рано, і розміри пристойні як для нашої місцини.
Всьо, добродії, піду спати, завтра рано вставати, треба таки з варенням щось робити, не пропадати ж добру. А потім на панщину. Тож надобраніч.
Динарики та фібулки порпав,зранку символічно прийняв участь в копанні бараболі,потім втік на поле,змок під зливою,зварив каву,викопав два динарика та грам 150 металопластики До речі продам діду незадорого компру,тільки гроші наперід
Давайте мінятися-Ваші томати на кавуни. А варення у бідон на 40 л, теплої водички і львівських, ну а далі по технології. Смакота вийде, явам кажу. З пов.